Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
99 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Gpler Çanakkalede

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

Alıntı nemss1306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başladı bile abi
    1- Fırat Osmancık (nemss1306)
    2-Orçun Çabuk (WiSTaRiA)
    3-Eser Hüner (Scottie)
    Eskişehirden başka gelecek olur inşallah. olmazsa ankara grubuna katılırım...

Fırat Osmancık
    nemss1306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 65

Anadolu yakası grbna katıl abi?

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

Anadolu yakası grbna katıl abi?

o güne gelelim ankaralılar eskişehirden geçerlerse onlara katılırım...

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

G Ü N C E L

1- Fırat Osmancık (nemss1306) - İstanbul
    2-Orçun Çabuk (WiSTaRiA) - Tekirdağ
    3-Eser Hüner (Scottie) - Eskişehir

Bu arada bayaa kalabalık bir katılım olursa mesela 50 ve üstü araç güzel bir organizasyon olucak İstanbul Genel Merkez tarafından diye düşünüyorum.. Neden Bugün Çorlu Haliç Oto Yeni binasının açılış kokteyli vardı ve orda tanıştığım bir beye olayımızı anlattım bizi davet etmiyormusunuz dedi bende tabiki dedim ve bazı isteklerimi söyledim bu konu hakkında bir ara görüşelim dediler ve onlarla görüşme yapıcam.. Fiat Genel Merkezinden bize bazı jestleri olabilir kanaatindeyim... Şimdilik size bir tüyo vereyim dedim arkadaşlar ama şşş aramızda kalsın beyler FoLLoW Me.... Gelişmelerden haberdar ederim sizi merak etmeyin
    Konu WiSTaRiA tarafından (24/05/2010 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.

5. Bu mesajı için 2 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Yasemin kardeşimin sözü doğru. Biz İzmir'e gitmeden önce Erdi kardeşimle yazışıp büyük Türkiye buluşması adı altında, önemli ve anlamlı bir günde buluşma tasarlıyorduk ve İzmire gittiğimde bu konuyu dillendirmiştim. Şu veya bu nedenle konu iptal edilmişti.

Bu konu için.

Eğer büyük buluşma adı altında düşünülecekse, organizasyonu yapacak arkadaşlarımın, (ki bir kişi ile olmaz) gelecek misafirlerin kalacak yerlerinden tut nereye ve hangi saatte gideceğine, nerede yemek yeneceğine kadar düşünmeleri gerekir.

Normal bir buluşma olacaksa, yukarda anlattığım organizasyon gibi olmasa da, en azından program yapılmalı ve herkez bu programa uymalıdır. Aksi takdirde oraya gelen her muhterem kafasına göre gider gezer. Zaten her halukarda illaki birileri ortaya bir fikir atacaktır. Önemli olan toplumun yapılan programa uyması, ikilik çıkarmadan, dağılmadan güzel bir anı ile evlerine dönmesidir.

Şahsen bana göre değerli üyeler ne diyorsa her türlü program uyar.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

Bence de güzel bi tarih 16 Temmuz...Aramızda asker ve polis olan arkadaşlar var ben de dahil olmak üzere...O yüzden gönül isterdi ki Zafer Bayramı ve yakın bi tarih olsun ancak o şekilde olursa bizler katılamayız...16 Temmuz ideal...Sonbahar'a kalmasın...Senelik iznim de başlıyor...

Ama benim değinmek istediğim bi nokta var...Benim bildiğim forum olarak bir büyük Türkiye buluşması düzenlenmek isteniyor ben de istiyorum...Türkiye'nin her yerinden katılım sağlanacak buluşma bu buluşma olsun bence...Ve ciddi bir organizsayon olsun bizzat Tofaş'a gidilip konuşulsun...Şu kadar araç gelecek Fiat Punto Bravo araç sahipleri olarak toplanıyoruz diyerek irtibata geçilsin her şey organize edilsin...Sponsor bulunsun...Bu görüşmeler sırasında daha önce yapılmış olan buluşmalarda çekilen fotoğraf ve videolar götürülüp kurumlara olayın ciddiyeti ortaya konulabilir... Medya davet edilsin haber yapılsın...Yanlız sponsor olacaklara benzin gibi isteklerden ziyade orada lojistik olarak imkanlar sağlanması vb. gibi talepler yapılabilinir...Örnek feribotla karşıya geçişler sallıyorum...
    Konu skydome tarafından (24/05/2010 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

serdar abiye katılıyorum
    büyük bir organizasyon düzenlenecekse eğer
    bu bir veya iki kişiyle yapılamaz
    bir kaç kişi elele verip tüm detayları konuşup ayarlaması lazım

yoksa benim 30 mayıs f1 buluşması fikrini elime yüzüme bulaştırdığım gibi
    elinize bulaştırırsınız

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Fırat Osmancık
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serdar abiye katılıyorum

elinize bulaştırırsınız
    Coskun abi Çanakkalede heryerde tanıdıgım var senınle beraber bulusalım uzun uzun konusalım 2 mız oncluk edelım....

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

serdar abiye katılıyorum

elinize bulaştırırsınız

Sen eline yüzüne bulaştırmadın kalbini ferah tut çoşkun... Sen çok uğraştın ama olmadı malesef bazı nedenlerden bunuda hepimiz biliyoruz...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

Coskun abi Çanakkalede heryerde tanıdıgım var senınle beraber bulusalım uzun uzun konusalım 2 mız oncluk edelım....
    Bu bir ekip çalışmasıdır. Katılım sağlayacak il'lerin başında bir organizatör olur bu org. o şehirden gelenleri org. eder ve org. başındaki kişiye bilgi verir. Başta bulunan kişi de gelen bilgilere göre tüm org. yapar. Bu işler öyle dışardan göründüğü gibi değildir. Gelenlerin tuvalet ihtiyaçlarına kadar düşünülmesi gerekir. Taa ki katılım sağlayacak üyelere ne kadar masraf yapacağını bildirmek gerekir.

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen eline yüzüne bulaştırmadın kalbini ferah tut çoşkun... Sen çok uğraştın ama olmadı malesef bazı nedenlerden bunuda hepimiz biliyoruz...
    +1

Tamamen katılıyorum. İlk başta Coşkun kardeşim de bizde çok heyecanlıydık, sizlerin bilmediğiniz detaylara kadar düşünmüştük, yukarda anlatmak istediğim olmazları o zaman Coşkun'ada anlatmıştım, ondaki bu heyecanı görünce gönülden destekledik. Fakat bireysel katkılarla olmayacak dualar adresi bulmadı.

Organizasyon yapmak için tek bir şey gerekli. SPONSOR. Önce sponsor bulmak lazım, sonra gerisi yapılabilecek şeyler. Siz böyle bir heyecana kapılmadan önce sponsor bulabiliyormusunuz önce onu söyleyin...??

15. Bu mesajı için 2 kişi serdar2362'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

kesinlikle doğru
    ilk başta bir sponsor bulmalıyız
    detaylar serdar abininde dediği gibi çok fazla
    bir vaya iki kişinin altından kalkması bir hayli zor
    sponsor bulmak için görüşmeler yapmak en mantıklısı bencede

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Fırat Osmancık
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı serdar2362 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bir ekip çalışmasıdır. Katılım sağlayacak il'lerin başında bir organizatör olur bu org. o şehirden gelenleri org. eder ve org. başındaki kişiye bilgi verir. Başta bulunan kişi de gelen bilgilere göre tüm org. yapar. Bu işler öyle dışardan göründüğü gibi değildir. Gelenlerin tuvalet ihtiyaçlarına kadar düşünülmesi gerekir. Taa ki katılım sağlayacak üyelere ne kadar masraf yapacağını bildirmek gerekir.

+1

Tamamen katılıyorum. İlk başta Coşkun kardeşim de bizde çok heyecanlıydık, sizlerin bilmediğiniz detaylara kadar düşünmüştük, yukarda anlatmak istediğim olmazları o zaman Coşkun'ada anlatmıştım, ondaki bu heyecanı görünce gönülden destekledik. Fakat bireysel katkılarla olmayacak dualar adresi bulmadı.

Organizasyon yapmak için tek bir şey gerekli. SPONSOR. Önce sponsor bulmak lazım, sonra gerisi yapılabilecek şeyler. Siz böyle bir heyecana kapılmadan önce sponsor bulabiliyormusunuz önce onu söyleyin...??
    Verdiğin bilgiler için çok sağol abi
    Sponsora gelınce kım olacakkı
    nasıl halledıcez??

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

Verdiğin bilgiler için çok sağol abi
    Sponsora gelınce kım olacakkı
    nasıl halledıcez??

İşte bütün mesele bu. Tofaş, oto dergileri, gazeteler, Tv ler, oto parça satıcıları, dernekler (siyasi olmayan), nakliyeciler vs, vs. Tüm bu çalışma seçilen basın sözcüsünün işi.

Mustafa Kubilay KARABULUT
    sowhat788 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34DP5400
    Edilen teşekkür: 418

elinize bulaştırırsınız
    Bulaştıranlar belli müdür

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Haklısınızda Serdar abi bunu uzaktan yapamayız ki.. Benim geçen serdar kardeşime bahsettiğim konuda buydu.. Çanakkalede ikamet eden bir puntişçi arkadaşımız olmalıki oranın yetkili fiat bayiisiyle görüşmeli ve diğer bazı kuruluşlarla.. Mesela ben 16 Mayıs 1nci TRAKYA Buluşması yaptım Tekirdağda dostlarımın katılımıyla ve ilk önce yer belediye ve emniyet konusu için Çorlu Haliç Oto ile görüştüm ana sponsorumuz o oldu. Medya sponsoru buldum sağolsunlar kazık attılar ama neyse Bir Tekirdağ köftecisiyle anlaştım sponsor olarak normal fiyatın yarı fiyatını yaptı ve bir tuningçi arkadaşıda sponsor yaptım afiş hediyeler vs için... Bu yüzden uzaktan çanakkaleye uzanabilebilecekmiyiz o biraz zor.. Serdar kardeşim benim çevrem geniş diyor doğruda söylüyor ama Çanakkalede ikamet etmiyor.. Orada olan bir arkadaşımız bu sorunları halletmeli ve en büyük problem şuanda benim düşüncem organizasyona katılım sağlıyacak arkadaşlarımızın dostlarımızın 1 gece konaklıyacağı en az sabah kahvaltısı olan güzel bir motel tarzı bir yerin sağlanması.... Yani uzaktan o tarafa ulaşmamız zor. Tamam bizler bölge temsilcileri olarak elimizden geleni yapıcaz ama uzakta olmamız elimizi ayağımızı bağlıyor malesef...

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

Aslında o da sorun değil. Biz İzmir'e giderken Ankaradan otel işini halletmiştik. Yapılacak şey gayet basit. Bölge veya şehir temsilcileri seçilmeli, bu kişiler bir noktada buluşmalı, yapılacak işlerin listesi çıkarılmalı, görev paylaşımı yapılmalı, baş seçilmeli ve bu kişilerin ortaya koyacakları birliktelikle (hiç kimseye Erdi hariç rapor verilmemeli) organizasyon gerçekleştirilmeli. Sponsor bulunursa da mali kaynak sadece Erdi kardeşimin tasarrufunda olmalı.

Diyorum.

Fırat Osmancık
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Aslında o da sorun değil. Biz İzmir'e giderken Ankaradan otel işini halletmiştik. Yapılacak şey gayet basit. Bölge veya şehir temsilcileri seçilmeli, bu kişiler bir noktada buluşmalı, yapılacak işlerin listesi çıkarılmalı, görev paylaşımı yapılmalı, baş seçilmeli ve bu kişilerin ortaya koyacakları birliktelikle (hiç kimseye Erdi hariç rapor verilmemeli) organizasyon gerçekleştirilmeli. Sponsor bulunursa da mali kaynak sadece Erdi kardeşimin tasarrufunda olmalı.

Diyorum.
    Peki abicim özrdıleyerek soruyorm
    sponsorlar neyı karsılıcak veya ne yapıcaklar

SERDAR ÖZLÜ
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694

Pankartlar, tişörtler, basın da haber olma, tv de haber olma, bazılarından katılımı artırmak için hediyeler, en önemlilerinden biri de forumumuza reklam alma, promosyonlar, bazı masrafların karşılanması (yemek, yol, hatta kalacak yer kapasiteye bağlı olarak) vs. vs.

Mali portre, katılımın miktarına göre belli olacağından burada yapılması gereken üyelerimizin büyük çoğunluğu öğrenci olmasından dolayı bazı masrafların sponsorlar tarafından karşılanarak yüksek katılım gerçekleştirmektir. Düşünsenize 150 arabanın olduğunu. 300 adam demektir. Biz Ankara'da son buluşmada yanlış hatırlamıyorsam 38 araba olmuştuk. Halen burada konuşuluyor.
    Güzel bir organizasyonda İtalya basını ve Fıat yetkilileri çağrılarak dış basında dahi yer almak mümkün. Eh bunların masrafları da sponsorlarla olacak tabii.

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fırat Osmancık
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Pankartlar, tişörtler, basın da haber olma, tv de haber olma, bazılarından katılımı artırmak için hediyeler, en önemlilerinden biri de forumumuza reklam alma, promosyonlar, bazı masrafların karşılanması (yemek, yol, hatta kalacak yer kapasiteye bağlı olarak) vs. vs.

Mali portre, katılımın miktarına göre belli olacağından burada yapılması gereken üyelerimizin büyük çoğunluğu öğrenci olmasından dolayı bazı masrafların sponsorlar tarafından karşılanarak yüksek katılım gerçekleştirmektir. Düşünsenize 150 arabanın olduğunu. 300 adam demektir. Biz Ankara'da son buluşmada yanlış hatırlamıyorsam 38 araba olmuştuk. Halen burada konuşuluyor.
    Güzel bir organizasyonda İtalya basını ve Fıat yetkilileri çağrılarak dış basında dahi yer almak mümkün. Eh bunların masrafları da sponsorlarla olacak tabii.
    Peki abi bulabılcekmıyız yada krsılıyacaklar mı 100 aracı yada 150 aracı

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısınızda Serdar abi bunu uzaktan yapamayız ki.. Benim geçen serdar kardeşime bahsettiğim konuda buydu.. Çanakkalede ikamet eden bir puntişçi arkadaşımız olmalıki oranın yetkili fiat bayiisiyle görüşmeli ve diğer bazı kuruluşlarla.. Mesela ben 16 Mayıs 1nci TRAKYA Buluşması yaptım Tekirdağda dostlarımın katılımıyla ve ilk önce yer belediye ve emniyet konusu için Çorlu Haliç Oto ile görüştüm ana sponsorumuz o oldu. Medya sponsoru buldum sağolsunlar kazık attılar ama neyse Bir Tekirdağ köftecisiyle anlaştım sponsor olarak normal fiyatın yarı fiyatını yaptı ve bir tuningçi arkadaşıda sponsor yaptım afiş hediyeler vs için... Bu yüzden uzaktan çanakkaleye uzanabilebilecekmiyiz o biraz zor.. Serdar kardeşim benim çevrem geniş diyor doğruda söylüyor ama Çanakkalede ikamet etmiyor.. Orada olan bir arkadaşımız bu sorunları halletmeli ve en büyük problem şuanda benim düşüncem organizasyona katılım sağlıyacak arkadaşlarımızın dostlarımızın 1 gece konaklıyacağı en az sabah kahvaltısı olan güzel bir motel tarzı bir yerin sağlanması.... Yani uzaktan o tarafa ulaşmamız zor. Tamam bizler bölge temsilcileri olarak elimizden geleni yapıcaz ama uzakta olmamız elimizi ayağımızı bağlıyor malesef...
    Abilerim Çanakkale'de 3 yıl görev yaptım ve her sene yapılan festivallerde Çanakkale Fiat bayisi Miller Oto tanıtım için müthiş stantlar ve sponsorluklar yapıyordu...Hatta konser platformu kurdurup grup bile çıkartıyordu o kadar yani...Türkiye'nin hiçbir yerinde görmediğim tanıtım ve sponsorluğu ben Çanakkale Fiat bayisinde gördüm kesinlikle ordaki bayii ile temasa geçilmeli bence hatta bu organizasyon olayını bizzat kendileri yapsınlar...kendileri de süper tanıtım yaparlar insiyatif ve neler yapılabilir onlara teklif edilebilir...Kesinlikle Çanakkale Fiat bayiii Miller Oto ile temasa geçilsin hem tofaş a onlar aracılığıyla ulaşmamız çok daha kolay olur...
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon