okudum o haberi sabah...
yoksa yok abi napalım ben de resmi siteden baktım işte..
okudum o haberi sabah...
yoksa yok abi napalım ben de resmi siteden baktım işte..
dogru soyluyorsun.ama ınsallah gelmez 1.3 75hpyoksa bıze kok soktururler valla
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
yalnız soyle bir sey var bunu goz ardı ediyoruz bence 12 araba cok ekonomık olamaz yane neredeyse 14 le aynı yakar bence cunku motor hacmı cok kucuk oldugu icin akselerasyon yada yokus cıkarken araba kesınlıkle cok yorulucaktır buda halıyle pedala daha cok basılmasına motorun yorulmasında ve sonuc olarak yakıt tuketımının artması anlamına gelıcektir helekı sehır ici dur kalk trafıgınde sıkıntı biraz daha artıcaktır ama 500 lerin ortalama agırlıgı 1 ton olarak tahmın ediyorum ben(belkıde 12 puntolar bu yuzden ıthal edılmıyorlardır kım bılır)bu konuda bence ekonımı olarak 12 ler cok akıl karı degıldır arkadasım yenı ibiza aldi 3 sılındır 12 motor oda cok ekonomık olmadıgını soyluyor.yane dusundugu kadar ama tabe ne dusundugude onemli![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
wala bu olayda mantık bu.ayrıca keske butun arabalar verilerde ki gibi yaksa...
o zaman 500abarth en iyisi en az o yakar çünkü değil mi?
küçük hacimli motor daha az yakar diye bir şey yoktur ama verilerde daha az gözükürse gerçek de odur.Verilerdeki gibi yakmaması normal çünkü bu verilerde hızlanma hesaba katılmamıştır 90km sabit hızla olan değerlerdir.sabit hızla düz yolda giderken yol bilgisayarına bakıldığında verilerdeki değerlerle aynı olduğu görülür.
Konu GP61 tarafından (10/10/2008 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.
abarth al oyle dene bakalım o zaman hangisi daha az yakıcak...surda bılgı lerimizi paylasmaya calısyoruz forumun amacı bu olsa gerek herkes birbirine birseyler ogretmeye calısyor fıkır alısverisi yapıyoruz efendi gibi sohbet ediyoruz sen hala abarth diyorsun falan laf sokmaya calısıyorsun neyin pesındesin anlamadım yoksa 12 500 alcan da o yuzden mi...
Konu ERC tarafından (10/10/2008 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.
fiat 500 reklamlarda cıkmaya başladı.ayrıca: Fiat 500 siteside acıldı.ama fiyatlar acıklanmadı
Eski Nick: ROCKSTAR100
"Nero Provocatore,Crossover Black,Crossover Schwarz,Rock Siyah"
küçük motor ekonomik olmaz dedin bende abarth en ekonomiği mi olur dedim..Sen nasıl fikirini söylediysen bende kendi fikrimi söyledim gerçi benimki fikir değil sadece veriler her neyse...1.2 500 alıp almamamla alakası ne anlamadım?Hanigisini alırdın gibi bir şey demek istiyorsan bütçem iyiyse 1.4 değilse 1.2 alırdım.
Kısaca 1.2 lik 500 ile 1.4 lük 500 ü 13sn de 100km ye çıkarırsak, 1.4 daha az yakmış olacaktır...
oh oh masallah 4 koldan saldırı var bir zamanlar sessiz olan firma sımdı gp bravo linea 500 gibi araclarla pazara oturmaya calısıyor...
ne aldıgın almadıgın onemlı degıl o kadar kucuk seyın pesınde degılım uslup olayın anlamadın mı bunu sen her fıkıre saygı duyugacagına boyle karsılık veririsen isin is...
arkadaşlar şu anda elimize gelenler 1.2 ve 1.4 dizel henüz yok bence araç küçük olduğu için 1.2 yeterli gelir tabii sakin ve yavaş kullanıcılar ve ya bayanlar için 1.4 75 bg rahat ettirir insanı kasmas amaaa 1.4 100bg offf hele egsoz sesi çok tatlı yaaaa / Abarth 500 gelince zaten sadece 500 adet üretilecek ve ülkemize gelmesi muamma sanıyorum gelmez kesin olarak fiyatlarını ve resimlerini yarın paylaşırım sizlerle
saygısızlık vardı demedım saygı duy dedım...soylede birsey var akıl yasta degıl basta olayıda tamamen kısının kendını egitmesi ve kulturuyle olur o yuzden kımın kıme ne ogretecegi hic bellı olmaz bu yasta akıl ogretme falan demıssın de nese daha da uzamasın ben ozur dılerım yeter ki kapansın...
Fiyatlar belli oldu arkadaşlar 28000ytlden başlıyor ve 3motor(1.2,1.4 ve 1.3dizel) seçenği var...
Fiyatlar:::FIAT - fiat.com.tr
ya akkıl var arkadas ya 2 mılyar daha koyup bravo alırım eger fiat almayı kafaya koymussam oldumu yane sımdı bence 28 degıldır gp den ya 1 mılyar gibi azdır yada fazladır...
allah allah bu ıstekı mantık nedir 500 cok mu kalıtelı puntodan yani anlamadım gitti bu fiyata isi cok zor gibi heleki insanların 'aman fiat iste ne olucak'yargısıyla.bu arada bu sport nedir ya marspiyer spoiler spor yay jant vs. falan mı var...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri