bu ikisinden birini alacaz hangisi sizce:koc bayi indirimi 2500 ytl
fiorino combimix(TREKKING,GÖRÜŞ,KLİMA paketleri) 25500
g.punto 77 active (sp) 25000
Bence kullanım amacınız önemli![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
mrb okan,
sorun güzeL ancak, iki araç arasında kıyasLama yapması güç. çünkü segmentLeri farkLı. fiorino küçük ticari araç sınıfında. fiorinoyLa citroen nemo, peugeot bipper'i fiLan karşılaştırması daha koLay oLur.
ticari amaçLa aLıyorsanız tabi ki tercihiniz fiorino'dan yana oLmaLı. araç seçimi zor iş cidden, koLay geLsin.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
fiorinonun bagaj avantajı var biraz yüksek bizim buralara iyi gider ama bi puntoda fiorino gibi olamaz durusu yeterbabam bizim işimize fiorino gider diyo ama ben puntoyu begeniyom kafamız cok karısık
ikisini karşılaştırmak dogru olmaz,çunku sanırım fiat ın dısındaki hemen hersey farklı,eger bu soruyu bana sorsanız ben kesinlikle punto derim ama bu benim ihtiyacıma gore olmasından kaynaklı...iş için veyahut arazi için dusunuyorsanız fiorino secilebilir...
Fiorino gerçekten çok kullanışlı ve göründüğü kadar küçük olmayan bir araç.Genişliği Doblo ile aynı.Sadece daha kısa.Eğer verilen fiyat 1.3 Mjtd içinse bence Fiorino düşünülebilir.Tabi denildiği gibi iki aracı karşılaştırmak çok zor.Gereksinimler doğrultusunda karar verilmeli.Sadece fiyat olarak karşılaştırılınca Fiorino biraz daha uygun gibi...
diesele gerek yok bence kardeşim kısa bir süre içinde eurodiesel 3.66 olacakmış,kaynak sağlam arkadaşlar biliyorlar zaten..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
arkadaşlar bana arkadan çarpan araç Fiorinoydu benim gpnin sadece tamponda çatlak varken Fiorinonun önü göçtüduyduğum birçok yoruma göre sağlam bir araç degilmiş
puntomu seviyorum
![]()
ama göçtü fiorinosatmıyorum yha seviyorum onu ilk bebeğim o benim yarın servise giriyo zaten
ayrılıyoruz 1 hafta
Abi ben olsam fiorino alırım kardesin olarak fiorino almanı istiyorum
burdaki fotoları çok güzel fiorinon ağbi bırak kardeşin olarak fiorino almanı istiyorum
Konu erdiyilmaz tarafından (03/06/2008 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim
bu arabayı sureklı goruyorum mersınde.cok hos gorunuyor ama herkesın belırttıgı gıbı bencede amaca yonelık arac tercıh etmek lazım...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Eğer geniş bagaj istiyorsanız ve genellikle ticari amaçlı kullanacaksanız Fiorino en doğru tercih olur, yukarıdaki fotolardan görüldüğü kadarı ile bir kaç küçük değişiklikle Fiorino daha sportif bir görünümede kavuşabiliyor, aynı zamanda tam bir aile otomobili görünümünde daha sonra keşke dememek için öncelikle kullanım amacınıza göre tercihinizi yapın derim.
kullanıma göre değişir rahat ve konfor = punto
ticari istiyosan o sana kalmış = ticari araçlar segmenti
Hımm fotoları görünce fiorino daha bir gözüme hoş gözüktü bence hem ticari hem hususi yapabilirsin bununla ...
hehe sımdı sırketın onunden gectı bu araba yınearka stopları eskı halıne getırmıs ama logoya ne yapmıs cozemedım...
Konu mustafaf tarafından (04/06/2008 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri