Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende emre abının dedıklerıne katılıyorum.cunku emre abının aracının bos agırlıgı 1145kg bravo ıse 1320kg .bayılerde test amaclı kullanılan aracların bı cogu sport donanımlı yanı araclar dynamıc modelı olmasına ragmen 17" jant var.buda aracın serılıgını etkılıyor tabı ama daha ıddaalı bısey solıyeyım benım aracım 3. vıteste 120km. goruyor bravoda aynı sekılde 120km yı gecmıyor.bana gore en hıssedılır fark yuksek vıteslerde aracın kendını cabuk toparlaması daha atak hızlanması buda 1.6 motor 290 torka sahıp bır arac ıcın normal.gelelım tokat meselesıne.ozana kesınlıkle katılıyorum her turlu pıs tokatlar ford bu aracı.bence 120hp olan modelıde bı gelsın ondan sonra tekrar yorumlayalım.ama konfor, rahatlık ve tasarım harıcınde bu aracı gp ye degısmem kesınlıkle...

ben şu anda bravo 1,6 mjet dym kullanıyorum .
yeni olduğu için 3.viteste 120 km denemedim. denemem çok önemli değil.

bu arabayı almadan focus uzun süre kullandım . hala iddaa ediyorumki performans olarak bir fark yok .

zaten seninde kabul ettiğin konfor rahatlık tasarım ( zaten arabanın % 90 diyorsun ) focustan gp den daha iyi bu yüzden gp satıp bravo aldım .

ve şu an iyi ki almışım diyorum .

gp ile aralarında dağlar kadar fark var tamam biri elma bir armut

sadece gp değişmem dediğin için söylüyorum.

bravo ya kullanınca ben daha önce araba kullanmamışım dedim. inan bu kadar fark var