Bence GP lerin iç (Göstergeler hariç) ve dış dizaynı tüm B sınıfı araçlardan daha güzel önceden de belirttiğim gibi.Clio 3 ün üst donanımlısında kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi GP Emotionlardan daha iyi maalesef.207 de de aynı durum geçerli.Tabi dizayn olarak düşünürsek içleri oyuncak gibiYeni GP leri görmediğim için umut ediyorum dediğin gibi olacaktır...
Daha kaliteli görünüyor olabilir,clio dynamic ya da 207 premium dan bahsediyorum
onların düz donanımları özellikle clio nun ki saman gibi duruyor
görüntüye de fazla aldanmayın
boyası atan clio lar,yol bilgisayarı tuşu adamın elinde kalan 207 ler basında da çok meşhur oldular.
dediğim gibi küçük sınıf araçlarda şu çok kaliteli bu çok iyi işçilikle yapılmış falan diyemezsiniz.bütün firmalar maliyet kısmak için uğraşıyor.
küçük sınıfta bunun en iyi kaldırabilen sınıf.ne ödüyorsun ne alıyorsun.
ödediğine en iyi karşılığı kim veriyor bunu bulmak önemli
fiat, eksik olduğu düşünülen yerleri 1 sene içinde düzeltti.
207 nin tüm donanımları ve Clio nun da üst donanımında kullanılan malzemeler yumuşak dokulu ve işçiliklerinin de bizim araçlardan hala daha iyi olduğunu düşünüyorum
Croma hakkında söylediklerine katılıyorum.D sınıfı station olarak sınıflandırabiliriz Cromayı.Zaten Opel Signum la benzerlik gösteriyor dediğin gibi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri