arabayı gösteren jant kardeşim. şu 6.sayfada verilen resimlerde arabanın hiç havası kalmamış. ben puntolarıda hiç beğenmiyorum normal jantı ile. bence önce jant![]()
arkadaslar hic kusur bulmayalım, arac sahane gozukuyor, fiat super bir is cikartmıs. ic mekan resimlerine baktım onlarda cok guzel.
evet, 1.9 dizel turkiye'de olmaz.
dilerim 1,6 dizelleri getirirler, ne harika olur o zaman. fiyatıda biraz uygun olursa, hayalimdeki araba iste bu olur.
1- 1,6 hacminde multijet motoru, 120-140 bg arası
2- esp, zenon, bolca hava yastıgı, navigasyon paketi secilebiliyor
fiyatı da, 38'i gecmemeli.
arabayı gösteren jant kardeşim. şu 6.sayfada verilen resimlerde arabanın hiç havası kalmamış. ben puntolarıda hiç beğenmiyorum normal jantı ile. bence önce jant![]()
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
kesinlikle çok hoş geçen servisteki fiat gazetisinde incelemiştim iç dizaynıda bizim arabalardan çok önde,ne yalan söyliyim bunu gördükten sonra puntom sönük kaldı gözümde.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Arkadaslar Bu Neysede Yeni Bursada Uretilen Fiat Linea Nin Kapi Kollar Aynalarini Fiat Puntoyla Ayni Ama Nikelaj Yapmislar Cok Guzel
Lineanın avrupaya gidecek tipleri yeni logo takıcak.
![]()
valla ulkemize 1,6 dizel motoru sokan firma epey bir kazanacak, cunku vergi avantajını maksimum kullanmıs olacak. haydi fiat diyorum ben, en avantajlısı onlar dilerim yavastan almazlar. grande punto'da resmen dagıttılar ortalıgı, daha büyük başarılar linea ve bravo ile gelebilir. araçlar süper sadece fiat türkiye'nin duzgun bir strateji izlemesi gerekiyor.
bu arada hersey dahil bir bravo 40 ı asmamalı, 39,5 tavan fiyatı olmalı diye dusunuyorum (1,6 dizel ile gelirse) tabi sunroof vs yine opsiyonel fiyatlı olur. ama normal pakette esp, zenon, yol bilgisayarı olmalı. birde opsiyonel bile olsa navigasyon, hatta dvd eglence paketi olmalı, epey bir sukse yapar. bu segmentte adam gibi bir dvd eglence navigasyon paketi sunan yok. fiat ciddi bir fark yaratır.
linea'nın ic resmi yok mu arkadaslar, turkiye'de yapılan bir aracın hala ic resmi yayınlanmadı. merakla bekletiyorlar.
birde yan aynaları biraz farklı yapıp, sinyal caksalarmıs, muhtesem olurmus.
Bravo 1.4 16v Active 90 CV
Gasolina
14.900
Bravo 1.4 16v Dynamic 90 CV
Gasolina
16.960
Bravo 1.4 16v Dynamic 120 CV TJET
Gasolina
18.460
Bravo 1.4 16v Sport 150 CV TJET
Gasolina
21.860
Bravo 1.9 Active 120 CV MJET
Diesel
17.490
Bravo 1.9 Dynamic 120 CV MJET
Diesel
18.950
Bravo 1.9 Emotion 120 CV MJET
Diesel
20.650
Bravo 1.9 Emotion 150 CV MJET
Diesel
22.250
Bravo 1.9 Sport 150 CV MJET
Diesel
22.250
Bu rakamlar neyi ifade ediyor?
Sanırım İtalya satış fiyatlarıdır Euro olarak...
CV lerde beygir![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Euro cinsinden fiyatlar...
1.4 t-jet 150 hp mayıs ortası piyasaya çıkıcak.avrupa fiyatları bence makul
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri