Merhaba,

biz de ailecek bugün Linea'yı test ettik. Ben de çok olumlu izlenimler bıraktı. Gerçi arkada oturan eşim çok beğenmedi. Diğer arabamızdan (Focus II) gelen alışkanlıkla aracın arkasının dar ve sallantılı olduğunu belirtti ki buna ben de fazla itiraz edemedim. Ama sürücü açısından bence çok çok iyi bir araç. Duallogic çok güzel vites geçiriyor ve dizel motor bir harika. Araç 1. viteste uzun süre kalmayı sevmiyor ve hemen 2'ye geçiyor. Oradan çok güzel gaz yiyip adeta şahlanıyor. Ara hızlanmalarda ise kick-down yapıp vites düşmektense güçlü dizel torku ile çok güzel hızlanıyor. Ben aracı kesinlikle gürültülü bulmadım. Süspansiyon bence GP den daha iyi ve ne yol ne de rüzgar sesi duydum. Bayi nin verdiği 37.100 fiyatı ve 5 yıl garantiyi duyunca doğrusu benim ağzım kulaklarıma vardı.

Özetle bence paranın çok iyi bir karşılığı Linea. İç döşeme renginin açık olup kolay kirlenmeye meyilli olması dışında bir dejavantajı yok arabanın. Eşimle 1 hafta düşünüp nihai kararımızı vereceğiz. Ama sonuç galiba şimdiden belli....