GRANDE PUNTO ve palio arasındaki fark anlatılmaz ki yaşanır al puntonu yaşa hayatını punto bir başka çok araba kullandım ama punto kadar karizmasını yok abi kullanmadım arabaya yukardan bakarken bile başka güzel araba
O 1.6 16V paliodaki gaz kelebeği heralde bizimkinin çapının 2 katıdır yani o ses normal![]()
GRANDE PUNTO ve palio arasındaki fark anlatılmaz ki yaşanır al puntonu yaşa hayatını punto bir başka çok araba kullandım ama punto kadar karizmasını yok abi kullanmadım arabaya yukardan bakarken bile başka güzel araba
eski kasa punto yu değerlendiriyorsak kesinlikle palio diyorum grandeyle zaten kıyaslanamaz... ikisinide kullandım ama dizel palionun tadı bi ayrı... benzinlisi çok hafif kalıyor o yüzden uçan teneke misali![]()
aynen katılıyorum sana arda abı bence 2006 model palıo alınacagına, 2004 model punto tercıh edılebılır...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
15.000' e GP bulman gerçekten çok zor. bulursanda hiç düşünme al. ama palio punto karşılaştırması yaparsanda puntodan şaşma derim....
Bütün malını mülkünü servetini benzine yatırmak istersen palio 1.4 70hp olan tek nokta enjeksiyonlu bir modeli var. EL diye geçiyordu. 2001 model felandı. Ondan al. 100km de 13lt yakıyordu![]()
Bence zaten çoktan almıştır.
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
dostum ben 2 tane sıfır eski kasa punto alıp sattım tabi ki gp daha üstün ama çok memnundum özellikle 1.3 multijet motor o kasaya çok uyumlu tavsiye ederim 2 defa aldım gp çıkınca tabi onun pabucu dama atıldı ama harika bi araç gerçekten özellikle full 1.3 bulursan multijet deme keyfine![]()
ilk aracınız olacaksa palio derim
İlk aracım 1,4 70 hp idi. Lpg de bile deli gibi yakan bi araba. Paliodan sonra GP cok farklı fakat palio söförlüğü ögretir diyebilirim. Durmaz, dönmez, savrulur...
puntoyu tek geçerim. ve öndeki kasa 2005-2005 multijet derim. granjdeden daha konforlu bence
walla bende palio 1.6 16v kullanıorm arkadasım alcaksan kesınlıkle tawsıye edıyorum ama qaz takdırmak sartıyla yoksa kmde 300-400ykr yakar Enqın abı qıbı fıltrenı takacaksın korna kullanmana qerek yok herkes kaldırımlara kacısıo arabalar bıle yol werıo ama qp qercekden cok hos we donanımlı
2004 1.3 mtj kullanıyorum city özelliği bile bir çok arabaya fark atar...rahatlığıda hiç yabana atılmaz..
Bence eski kasa punto alacağına palio al daha iyi derim çünkü eski puntolar bence bir felaket görüntüsü çok dengesiz geliyor bana palio eli yüzü düzgün hiç olmazsa.
Ama biraz daha üstüne koyup 18 19.000 ytl ye rahat grandepunto bulursun gerçekten çok zevkli ve kullanışlı bir araba ben 2008 ocak ayında 2006 grande punto1.3 multijet active modelini 21.000 almışdım eski kullanıcı Dynamic görünümlü yapmış sağolsun gerçekten çok memnunum şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Eski punto ile palio karşılaştırılmaz. Kullananlar iyi bilir eski puntonun nasıl bir araç olduğunu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri