Selim bence Gp (Özellikle Sport) Linea dan daha kaliteli.Kapı kapanma sesi bile farkı Gp da):
Linea t-jet versiyonlu modelini denedikten sonra t-jet motorlu bir gp almaya karar verdik, Lineada performansı son derece tatmin ediciydi, işçilik olarak gp dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim sedan severler için bence fiyat bakımdan da performans bakımından da çok uygun bir araç.
Selim bence Gp (Özellikle Sport) Linea dan daha kaliteli.Kapı kapanma sesi bile farkı Gp da):
Ben emotion linea inceledim malesef gp 120 hp 5k da emiton versiyonu yoktu bu yüzden italyaya mail bile gönderdim ama bir sonuç çıkmadı sonuçt şirket bir kişi için politika değiştirmeyecektir, sport versiyonu farklı tabi döşemeleri filan daha güzel, emotion lineada kadife döşeme filan var biraz daha güzel gösteriyor sanki bu tip şeyler arabayı
![]()
Gp liena oranla daha orjinal bir tasarım ve tasarım olarak 5 basar bencebu bile tercih için yeterlidir gp fiatın o işlikteki eski kötü imajı silinmiş gibi araç yeni fazla kullanmadım ama memnunum
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri