Fiat böyle giderse çok müşteri kaybedecek...2. stilo sendromu başlıyacak gibi...
"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
Bence şu anda beklemeleri gayet normal.Çünkü Fiat'ın rakipleri de yakında yeni arabalarını piyasaya sürecekler.Ve bu araçlardan bir çoğu da Bravo ile aynı sınıfta olan araçlar.Arabaları yaklaşık aynı zamanlarda çıkarıp rekabetle birlikte satışı yükseltmeye bakacaklardır diye düşünüyorum
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
puntoyu aldıktan sonra beklese miydim diye çok düşündüm. ama bugün iki şeyi fark ettim.
1. araç genel olarak bizim araçlarımız kadar spor bir görüntüye sahip değil. izim arabalara göre biraz ağır abi duruyor. malzeme kalitesini bilemem ama iç mekan tasarımında da bu devam ediyor.
2. bir de araç suv olmadığına göre kapı kollarında da yükseklik ile ilgili ergonomik bir sorun var gibi, kapıyı açıp arabaya girerken özellikle arka kapılarda 2 büklüm olmak işten bile değil sanki.
görüşlerim tamamen öznel ve tahminidir.
tuttum ben bu arabayı süper yaw
Bence bekle Kenan.Hatta Aurisle karşılaştırılacaksa kesinlikle bekle derimFena araç değil ama Corolla gibi tutulmadı Tr de...
1.6 Multijetin 300Nm'lik torku insana cazip geliyor.
Peki 1.4 150 hp gelir mi sizce? Gelmemesi mantıksız olmaz mı? Yani aynı motor hacmi sadece turbosu farklı(değişken geometrili) Böyle bir seçenek de sunulmalı bence.
Turbo farklı mı Korhan emin misin?
Bence Bravo da 150bg lik t-jet seçeneği kesinlikle olur.Bu belki motor gamına daha sonra eklenebilir ama kesinlikle getirirler diyorum.Zaten vergi dezavantajı da yok![]()
Harbiden Bravoooo
tofaş sıkmaya başladı ya, kesin bir tarih verilemiyor mu, gelecek mi o bile belli değil sanki, valla yaza kadar gelmezse bir sürü insan vazgeçecekmiş gibime geliyor...
Yaza kadar Tr ye gelir kesinlikle Ümit.Vazgeçenler olsa da yeni karar verenler de olur![]()
hiç bişi g.p nın yerini tutmuyo (bence)
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
(diğer bir) 2 teker üye
Birmot mayısta geleceğini söyledi bütün problemleri giderip o şekilde getirtilecekmiş şu anda italyada sorunlar gideriliyormuş...
gelmiş istanbulda bi bayinin otoparkında bordo renkli hatta grisini ben görmüştüm resim çekmemiştim başka bi arabadır die.
Konu OzzY tarafından (06/02/2008 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
son alınan bilgilere göre 14 şubatta lansmanını yapacaklarmış.
29 şubatta bayilere vereceklermiş. ilk önce 90 bg benzinli ile 105 bg dizel gelecekmiş. mayısa kadar da diğer motorları gelecekmiş.
105 lik dizelin çıkış fiyatı nekadar olacak acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri