Bence bekle Kenan.Hatta Aurisle karşılaştırılacaksa kesinlikle bekle derim:)Fena araç değil ama Corolla gibi tutulmadı Tr de...
Printable View
Bence bekle Kenan.Hatta Aurisle karşılaştırılacaksa kesinlikle bekle derim:)Fena araç değil ama Corolla gibi tutulmadı Tr de...
Sorma benim de kafam karışık. 1.4 T-Jet 150 hp gelecek mi? Gelecekse 1,6 120 hp MJet (300Nm) mi iyi gider yoksa o mu? Hiçbişey belli değil.
T-Jet konusunda düz yolda fazla farkedilmese de yokuşlarda ve ara hızlanmalarda baya fark var gibi geliyor bana.
120lik T-Jet Bravo'nun 0-100'ü 9,6 san. Son hız da 197 idi galiba. yani Auristen baya farklı performans olarak. Bence bekle yine de. İçine sinmezse yine Auris alırsın (ama zannetmiyorum. her halükarda Bravo alırsın:) )
1.6 Multijetin 300Nm'lik torku insana cazip geliyor. :)
Peki 1.4 150 hp gelir mi sizce? Gelmemesi mantıksız olmaz mı? Yani aynı motor hacmi sadece turbosu farklı(değişken geometrili) Böyle bir seçenek de sunulmalı bence.
Turbo farklı mı Korhan emin misin?
Bence Bravo da 150bg lik t-jet seçeneği kesinlikle olur.Bu belki motor gamına daha sonra eklenebilir ama kesinlikle getirirler diyorum.Zaten vergi dezavantajı da yok:)
Harbiden Bravoooo
tofaş sıkmaya başladı ya, kesin bir tarih verilemiyor mu, gelecek mi o bile belli değil sanki, valla yaza kadar gelmezse bir sürü insan vazgeçecekmiş gibime geliyor...
Yaza kadar Tr ye gelir kesinlikle Ümit.Vazgeçenler olsa da yeni karar verenler de olur:)
hiç bişi g.p nın yerini tutmuyo (bence)
Birmot mayısta geleceğini söyledi bütün problemleri giderip o şekilde getirtilecekmiş şu anda italyada sorunlar gideriliyormuş...
gelmiş istanbulda bi bayinin otoparkında bordo renkli hatta grisini ben görmüştüm resim çekmemiştim başka bi arabadır die.
son alınan bilgilere göre 14 şubatta lansmanını yapacaklarmış.
29 şubatta bayilere vereceklermiş. ilk önce 90 bg benzinli ile 105 bg dizel gelecekmiş. mayısa kadar da diğer motorları gelecekmiş.
105 lik dizelin çıkış fiyatı nekadar olacak acaba?
Aslında 39.900 YTL gibi psikolojik bir fiyat belirlenmeli. 40 deyince insanlara çok geliyor.
Birmot servis müdürü saim bey öyle demişti ama tam emin değilim bir gelecek bir gelmeyecek :D arab saçına döndü araba yaw :D:D
bu arac gelince en fazla gp kullanıcılarının kafası karısacaga benziyor .)
Başka bir forumda 1,4 T-Jet 120 hp Birmotun bahçesinde görülmüş. Hatta fotoğrafları da var. Zincirlikuyu Birmotda görebilirsiniz aracı. Bordo renkli.
https://img238.imageshack.us/img238/...rkh4eb7nm4.jpg
(Resim,herkesin kullanımına açık olan bir siteden alıntıdır)
yakıt değerlerinde bi mantıksızlık yok mu
ornegın 1.9 150
şehir içi 4.7 (cok iddialı )
şehir dışı 3.8 (tamam diyelim)
ort. tuketım 6.3 !!! bu ıkısının ortalaması nasıl bu oluyo
sehir içi değerlerinde bi hata var sanki yada ort. yakıt ile şehir içi değerlerinin yeri karışmış :)
sehir içi ve ortalama yakıt tüketimi değerleri yer değiştirmesi gerekiyor...Dikkat ederseniz eğer benzinli araçlarda da ortalama tüketim 7,2 yazılmış...bu 7,2 şehir içi olucak ve şhir içi yazan 5,6 da ortalama olucak bence..300 nm tork rakamıda bence çok iddialı olmuş ama ??
ewt yer degistirmesi lazım . 2 rakamın ortalamasını alıp bu ıkı rakam aralıgından farklı bı deger bulmak gunumuz matematıgıyle ımkansız .)
İspanyol sitesindeki teknik veriler tablosu. Değerler oldukça farklı. Grande Punto da ilk çıktığında böyle farklı değerler vardı...
https://img519.imageshack.us/img519/4917/adszwb0.jpg