eyvallah abi bekliyoruz gözümüz yollarda KALDI foto çekebilseydin iyi olurdu casus foto muhabbeti
Printable View
eyvallah abi bekliyoruz gözümüz yollarda KALDI foto çekebilseydin iyi olurdu casus foto muhabbeti
tlf.çaldılar namusuzlar yoksa çekerdim kardeşim:) yarın bi bakayım yine ama inşallah ordadır çünkü 1 ay falan oldu göreli.
Bravolar bursa sokaklarında tur atıyormuş biri görsede çekse yaw canlı canlı türk caddelerinde görsek :D
son dakika gelişmesi taze bilgi fıat 1.6 multijet motoru hazırlamış ilk olarak türkiyeye bravo ve fiorini yani mini cargoda kullanılacakmış bugün alibertide konuştuk hadi bakalım seçeneklere bunuda ekledim 1.4 tjet 150 ve 1.6 multijet beygirini kaç çıkarırılar acaba
90 beygir olabilir belki...
ya arkasını golf e çok benzetmişler.stopları hafif aşağı çevirirsen ikizi olur.fiyatı bence 30-35 olmalı.
Arkadaşlar ben almanyada 3-4 ay önce 10-15 tane gördüm araba süperrrrrrrr :)
Ayrıca doğru fiyat politikası ve 1.6 dizel gelirse çok satar çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
haluk bu yazdığına kendin bile inanmıyorsundur bence 1.3 90 beygir 200 nm torku olan bir arç varken 1.6 çıkacak olan bir dizel motor en az 120 beygir olmalı hatta hermarkanınki aşşağı yukarı bu güçlerde alfalarda ve lancıada kullanılacaksa 130 civarında çıkmalıki hem ilgi görsün hemde övgü alsın hayırlısı bakalım fıatın yeni çıkacak motoru yurtdışındaki sitelerdede konuşuluyor 140 beygir diye yoğunlaşılmış ama bakalım denyoluk yapıp 90 beygiri çakarlar ozaman haluk haklı çıkarsın pejo cıtroen bir ara yapmıştı bunu sonra 110luk çıkardılar
1.6 multijet'in 105 hp ve 120 hp'lik seçenekleri olacak.
120 beygir mantıklı ama yinede şöyle düşünüyorum dizel ve benzin arasında fark çok olursa ardaki farka tjet 150bg sport alıcam kalan farka arabyı doldurucam tabi 150 tjet gelirse gelmezse 1.6 multıjet inşallah
Arkadaşlar bugün gittiğim servisimdeki ustalarım benim yani emotion modeli alacağım arabanın 40'ı bulacağını söylüyorlar...En asgari 38 dediler ama ıvır zıvırı 40'ı bulur dediler...
valla ben 45 e kadar razıyım tabi araç yurtdışındaki gibi gelirse kuşa dönmeden yani
Tabi dediğiniz doğru herkes fotoğraftaki araba gibi gelmeyecek diyorlar.
Benim istediğimde full emo yada sport olanı hangisi donanımı iyi ise.Ben eğer 45 filan olursa 40'ı geçerse linea yada punto almayı planlıyorum.Bir arabayı almışken full almakta yarar var imkanınız varsa yoksa bir işe yaramıyor zevk alamıyorsunuz.Mesela bugün dinamik bir linea ile emotion donanımlısına bindim araba farklı görünüyor yüzüme dolgun gibi sanki diğer türlü boş 4 tekerlek araba gibi geliyor benim nacizane görüşüm böyle. ;)
arabanın resimlerdeki gibi geleceği yönünde umutluyum çünkü artık devir değişti bekleyip görücez orjinal navigasyon ekranı belki gelmez ama diğerleri gelir inşşallah
Ben sadece belki olur demiştim :D
Araçtan iyi şekilde verim alınabilmesi için Ertan Abi'nin de dediği gibi en az 120 beygir olması lazım.Fakat düşük beygir seçeneği koyup daha düşük fiyattan satar bu aracı ve böylece daha alt gelir seviyesine sahip olan tabakaya da ulaşmayı deneyebilirler.Tamamen pazarlama olayı yani.Yine dediğim gibi sadece tahminim ile söylüyorum bunları...
arabanın herşeyi tamam olmuş da arka kısmı eski corollanın STW si gibi iğrenç duruyor!
Faruk bence arabanın en güzel en can alıcı kısmı arkası ama senin yorumu okuyunca şok oldum walla :D
Arabanın arkası eski Bravo gibi duruyor bence:):):)
ben bu bravoya aşık oldum :sorcerer:
:):)
bu bravo ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı acaba. ben de temmuz ağustos gibi araba değiştiricem de lütfen bilgi verirseniz babamla şimdiden pazarlığa oturmam lazım :)
Şu an için Nisan gibi görünüyor.Belli olmaz tabi:)
nisanda burada arçlar mart sonuda olabilirmiş ..
araba super :) ama bişi dikkatimi çekti klima manuel gibi gorunuyor???
Bravo Çıksa,Hemen mi alırsınız!Yoksa Eylülden sonramı?
Nedenini bir zahmet yazarsanız en azından fikir ediniriz topluca ;)
Fiyatlara göre değişir.Lansman fiyatları iyi olursa hemen alınabilir.
Ben ise hem yaş kaybetmemek için hemde ilk gelen partide sorun olmaması için eylülde çıkan 2009'lu partiyi beklerim açıkcası.Yani yeni üretilmiş olanını...
Ha şu var elelrinde kalıpta eylülde 2009 derlermi bilemem ama soracağım bu araba ne zaman fabrikadan çıktı diye ona göre alacağım. ;)
Araç Avrupada 1 yıldır satıldığı için ve lansman fiyatları da iyi olacağı için ben de hemen alırdım:)
Evet, GP'deki gibi tıkırtı burcudur vs.dir uğraşmak istemiyorlar galiba.
O da var tabii.
Ama benim kastettiğim, arac piyasaya çıktıktan sonra biraz zaman geçince fiyatlar bir miktar ucuzluyor. Tofaş da uygun bir miktara almayı planlıyor bence. Geçen aylarda bir Kia yetkilisi C'eed'i pazara sunmak için biraz zaman geçmesini ve biraz ucuzlamasını beklediklerini söylemişti.
Araç ilk piyasaya çıktığında satın aldığınız lansman fiyatını pek bulamıyoruz bir daha.Geçen zaman içerisinde lansman fiyatı üstüne zam yapıyorlar.Ve ondan sonra da bu zamlı fiyat üzerinden 1500-2000 YTL gibi bir indirim yapıyolar ki yine bu fiyatta lansman fiyatı kadar olmuyor malesef...
nisan ayında gelecekse tofaşın şimdiden reklam filan yapması gerekmiyor mu en azından kendi sitesinde haberler bölümünde filan ya, bi yerde 2000 adet satış hedeflediklerini söylemişler ama bu gidişle GP gibi olur 10000 satar heralde, şimdiden sıraya mı girsem, gaz kuyruğu gibi ucuza alır mıyım:) :)
Bravo yu beklemekten sıkıldım
gidip toyoto auris alıcağım .
Fiat böyle giderse çok müşteri kaybedecek...2. stilo sendromu başlıyacak gibi...
Bence şu anda beklemeleri gayet normal.Çünkü Fiat'ın rakipleri de yakında yeni arabalarını piyasaya sürecekler.Ve bu araçlardan bir çoğu da Bravo ile aynı sınıfta olan araçlar.Arabaları yaklaşık aynı zamanlarda çıkarıp rekabetle birlikte satışı yükseltmeye bakacaklardır diye düşünüyorum
puntoyu aldıktan sonra beklese miydim diye çok düşündüm. ama bugün iki şeyi fark ettim.
1. araç genel olarak bizim araçlarımız kadar spor bir görüntüye sahip değil. izim arabalara göre biraz ağır abi duruyor. malzeme kalitesini bilemem ama iç mekan tasarımında da bu devam ediyor.
2. bir de araç suv olmadığına göre kapı kollarında da yükseklik ile ilgili ergonomik bir sorun var gibi, kapıyı açıp arabaya girerken özellikle arka kapılarda 2 büklüm olmak işten bile değil sanki.
görüşlerim tamamen öznel ve tahminidir.
tuttum ben bu arabayı süper yaw
dizel olarak haklısın
benzinli konusu biraz karışık
t-jet linea yı sürdüm auris benzinlii ile pek farkı yok.
birde auris içi güzel ve inanılmaz sessiz.
ama bu gün 1.6 multijet ile ilgili haberleri okudum
2008 yılının ikinci ayında Avrupada 1.6 multijetli bravolar satışta olacakmış.
105 bg 290 tork 120 bg 300 tork seçenekleri varmış.
2007 yılında 70.000 hedef koymuşlar sene sonunda 90.000 adet satılmış.
şuan 2008 yılı için 120.000 sipariş alınmış.
ekte 1.6 multijet resmi var
kafam karıştı.