Alıntı smtg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben olsam opeli hiç düşünmezdim.. teknik servisleri fiattan daha kötü.. ki ben şuandaki servisimden çok çok memnunum (evsan).. c segmentine gelecek olursam da "bence" c segmentinin kralı civic'dir.. sonra corolla ve megane gelir.. en son bence lineaya bakılmalıdır.. 4 aracada bindim ve sürdüm.. lineanın kotukları çok feci sert bikere.. arda oturması bile 1.80 boyundaki biri olarak kafam neredeyse tavana değecek gibiydi.. diz mesafesi o kadar iyi değil.. konforda da eksikleri var bu 3 modele göre.. açıkçası line alacağıma yine GP alırdım.. Her Açıdan Bizim araçlar lineadan kat ve kat üstün durumdalar bence.. özelliklede dış görünüşeri bakımından yeni corollalar ve meganeler birbine nispeden daha yakın araçlar.. gerek konforları gerekse özellikleri açısından bence kafa kafayalar.. bence en yenilikçi ve en klas c segmenti aracı civic.. bindiğim gün işte GPden sonra bu aracı alacağım dedim tek araçtır.. kişisel fikrim böyle )
Evet Hondada güzel araçtır hem performans hem işçilik açısından ama yanlış hatırlamıyorsam onların sedan modeli yok.