resim görünmüyor sanki
Fiorino'ya ufak bir makyaj yapılmış geçen Fiat bayisinde görmüştüm Evo'ya benzemiş önü bundan başka bir değişiklikte göremedim zaten aracın içine el atsalar iyi olacak aslında içi çok basit duruyor.
Konu ahmet4646 tarafından (21/02/2013 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........
resim görünmüyor sanki
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........
çıta daha çok 500 ün çıtasına benzemiş
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Yahu bu araçlar neden bana sırıtıyormuş gibi geliyor
Evo gene çok cix fiorinoya göre
Bu makyaj değil bence oradaki arkadaşlar üstüne yapıştırmışlar bu krom parçayı.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
daha çok bıyık yapmışlar
hayır arkadaşlar, Türkiye için özel seri bu Fiorinolar. Yeni renkler de var araçta. Yurtdışına giden Fiorinolarda (Qubo diye geçiyor) bu logo taşıyıcı yok. Türk müşterisi için yapılmış ufak güncelleme...
Lafım sana değil Can üstüne alınma; müşterinin memnun olması imkansız ben bu forumda bunu gördüm Biri diyor aynı araçları yıllarca satıyorlar (kaktırıyorlar), diğeri iş olsun diye yapılmış bişey diyo.
Kimse şu güncellemeyi iş olsun diye yapmaz. Bunun için Fiorino motor kaputu kalıbında değişiklik var sizin gördüğünüz logo taşıyıcının altı bildiğiniz gibi dümdüz sac değil. Kısacası kalıp yatırımı var, mühendis saati var, test maliyeti var. Para harcanıyor yani. Beğenmeyebilirsiniz, şahsen benim de gözüme hoş gelmiyor ancak hemen gömmeyin. Emek var işin ucunda.
Adım kadar eminim. Kaput dış sacı farklı. Nasıl monte edecekler? Yapıştırma mı sanıyorsun, normal standart logolar gibi tırnaklı geçme. Aynı logo taşıyıcı formda girinti var kaput dış sacı üzerinde.
bence fiat'ın yeni stratejisi bu
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
10 numaraymış bu, bilgisayarımın arka planı yapayım hemen
en az audi'nin bu reklamı kadar yaratıcı; Audi Reklamı - YouTube
ISmileUDie
Bu yaratıcı Audi reklamïnda en hakaret edici unsur alfa romeo anahtarının ters çevrilmesi bence ama altındaki hinliği çözemedim bitürlü var mı net anlayan?!
Audi Reklamı - YouTube bu reklam
ISmileUDie
Okan, şimdi izledim teşekkürler..
Herkesin kendi kendine yapabileceği bir reklam olduğu için muhtemelen anahtarı yanlış koyup düzeltmişlerdir Yani bence art niyet yoktur
Reklamı Audicilerin sevdiğini pek sanmıyorum.Neticede Audi diyor ki: İkon olmuş 4 markaya baktım hepsinden bir parça aldım ve tek araçta topladım
Neyse konuyu bölmeyim canavar Fiorinoya devam...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri