- Sebep
- Gerginlik yaratıcı mesajlar silinmiştir.
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Barış, ben hiçbir zaman senin yazdığın şeyleri söylemedim.Hatta tam aksini belirtiyorum sürekli.Ancak dediğin gibi burası Fiat değil Punto&Bravo Forumu.Dolayısıyla forumdaki arkadaşlarımızın çoğu bu araçlara sahip.O yüzden sen de hak verirsin ki biraz daha duygusal yaklaşılabilir.Senin beğendiğin markalar aleyhine mesajlar yazılsa ilgili forumlarda benzer tepkiyi görebilirsin.Ancak bizde pek böyle birşey olmaz,
Biz de genellikle Fiat düşmanları araçları haksız yere yerden yere vururlar, teneke derler.Biz ise yok canım o kadar kötü değil, benzer markalar benzer araçlar üretmekte, algılarımız bizleri fazlaca etkilemekte deriz ama eleştiriye gelemeyen yine biz oluruz
Netice olarak belirttiğin markalar (Hyundai, Renault, PSA..) ne ise Fiat Modelleri de benzer niteliktedir.Birinin donanımı, diğerinin motoru, bir başkasının iç mekanı iyi olabilir ama sonuç olarak hepsi de birbirine yakın otomobiller üretir.Fiat teneke ise yazdığın bütün markalar tenekedir yani.Premiumlar biraz daha farklıdır tabi,
Söz konusu testte Q7 ile 500 ü çarpıştırıp Audiyi öven kişi herşeyden önce ''Saf'' olarak nitelendirilir.(Genele yönelik yorumum)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri