Arkadaşlar böyle karşılaştırmalar yıllardır yapılır. İlk hatırladığım Mercedes S klasse - Smart testi benim. Buyrun videosu;
Awesome CRASH TEST - BENZ Vs. Smart! - YouTube
Arkadaşlar böyle karşılaştırmalar yıllardır yapılır. İlk hatırladığım Mercedes S klasse - Smart testi benim. Buyrun videosu;
Awesome CRASH TEST - BENZ Vs. Smart! - YouTube
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Can, trafikte herşey olabilir tabiki, yolda giderken araca meteor bile düşerOnu da test etmek lazım. Hatta VW bir test yapar,Q7 sine meteor düşürür ama Fiatın 500 ünü seçer; bir de meteor Q7 de küçük, Fiat 500 de daha büyük bile olur
Burada farklı bir durum var.Bence de her türlü test yapılmalı ama dediğim gibi farklı markaların farklı segmentlerinin çarpıştırılması pek iyi niyetli bir durum değil.Bu arada örneğin montla Lupoyu Fiat çarpıştırsa ona da aynı tepkiyi veririm..
Yani ben de sana katılamayacağım![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri