vw lerde dalgınlık sensörü varmış..
vw lerde dalgınlık sensörü varmış..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
4 bacaklı derken? Aklınızca bana hayvan mı demek istiyorsunuz siz? Terbiyenizi takının, kendinize gelin ve ağzınızı toplayın. Ben sizin arkadaşınız değilim.
Öfkenizi ve nefretinizi anlayamıyorsak bu sizin anlatamamanızdan ileri gelir. Buradaki çoğu insan aracın kazadan sonra sağlam kaldığını düşünüyor.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Bende sizin arkadaşınız değilim ve buda size alaycı bir şekilde yorum yapma hakkı vermiyor.ben burada sizlere bilgilendirme yapmak için geldim,Konumu açtım diyeceklerimi söyledim ve sustum. ve şuan bakın konu nerelere uzamış.
Daha da Polemiğe girmek istemiyorum suan, İçerisinde siz olsaydınız sağlam olup olmadığını görürdünüz, görünen köy kılavuz istemiyor maalesef.
Konunun silinmesini istiyorum, çoğu kişi 1.mesajdaki gibi amacına ulaştı, tebrikler...
GP 1.4 Active 77Hp + Vw Caddy Comfortline 1.6 TDI 105 hp
Bakın beyefendi, eğer herhangi bir üyenin mesajından vs. rahatsızlık duyuyorsanız bunu yönetimle paylaşabilirsiniz. Benim mesajımdan veya bir başka moderatör arkadaşın mesajından da rahatsızlık duyuyor veya alınıyorsanız, bunu iletirsiniz bizde gereken düzenlemeyi yaparız.
Ancak, siz bunun yerine bana hayvan demeyi uygun bulmuşsunuz. Bununla alakalı size cevap vermeyeceğim, herkesin bir terbiye sınırı vardır, bir başkasına bu şekilde hitap etmek benim terbiye sınırımı aşıyor maalesef.
Ben 98 senesinde önüne traktör çıktıktan sonra kaçınma manevrası yapıp tarlaya uçan, tavanının üstünde 30 metre sürüklenip bir vatandaşın bahçesinin duvarını yıkıp durabilen bir Peugeot 306 GTI ın içinden çıktım. Çıktıktan sonra kimseye hayvan demedim, o yaşımda aklımın erdiği kadarıyla, Allah'ım sana çok şükür sağ kurtulduk dedim. Ondan sonra bizde sizin gibi Volkswagen aldık, 5 Volkswagen daha kulllandık, şimdi önünden geçmiyoruz..
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri