Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle şunu söyleyim normal şartlarda ne marka olursa olsun kimsenin aracıns teneke demem ama dün forumda yaşananlar ve Fiat forumunda hyundai nin bu kadar öne çıkarılıp abartılması ve çirkin üslublar kullanılması beni teneke demeye zorladı.Hyundai ye gelince i serisini incelememe gerek yok şirketimde i20 var bursa ya git-gel yaptım araç eski selefi olan getz e göre çok iyi ama şahsi kanaatim kesinlikle punto dan iyi değil ne malzeme kalitesi nede motor performans açısından punto çok çok daha üstün.bunun yanı sıra komşumda yeni elentra var geçenlerde kurban için gebzeye gidip geldik daha önceden incelediğim bravo kadar içi kaliteli gelmedi neyse uzatmaya gerek yok herkesin kendi düşüncesidir.
dediklerinizin yüzde 90 ına katılıyorum i 20 ve elentra ile punto ve bravo karşılaştırmasında.. ama yukarıda da açıkladığım gibi o lafı söylemek olmuyor en basitinden i20 si olan arkadaşımız var forumda adam 30 küsür milyar verip almış bunun için diyorum..neyse dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok..