32 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat, D200 kod adıyla Bursa Tofaş tesislerinde üretilecek araca 300 isim önerildi..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ahmet Özgür Doğan
    Lordrivendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/04/2007
    Yaş
    43
    Mesajlar
    259
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 38

    Standart

    Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu bunu bilmemde linea içinde türkçe isim koyacağız diyip insnları meşgul etmiş sonrada suzikinin 6 yıl önce kullandığı model ismini bulmuşlardı en sonunda.
    türk milletiyle dalga geçmeyi bırakmalı bu fiat bence!!!!!!!
    Ne kadar garip bakıyorsunuz olaya ya... Senelerce doğan dır kartaldır şahindir diye insanlar dalga geçti fiat arabaları ile. Su anda hersey yolunda marka imajı gittikce yukselıyor. Herhalde masa başındaki 2-3 adamın kararı ile "Linea" ismine geçilmedi. Kaç insan gece gündüz yüzlerce görüş, öneri, pazar araştırması anket sonucunda bu isme karar verdi. "Kuzgun, atmaca" diye yapılan önerileri mi kabul etselerdi sizce?

  2. #2
    onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/03/2007
    Yaş
    47
    Mesajlar
    2.344
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

    Standart

    Alıntı Lordrivendel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar garip bakıyorsunuz olaya ya... Senelerce doğan dır kartaldır şahindir diye insanlar dalga geçti fiat arabaları ile. Su anda hersey yolunda marka imajı gittikce yukselıyor. Herhalde masa başındaki 2-3 adamın kararı ile "Linea" ismine geçilmedi. Kaç insan gece gündüz yüzlerce görüş, öneri, pazar araştırması anket sonucunda bu isme karar verdi. "Kuzgun, atmaca" diye yapılan önerileri mi kabul etselerdi sizce?
    o zaman fiatın ceo'su tv ye çıkıp biz türkiyeye çok önem veriyoruz yeni modelimizide türkçe isim araştırıyoruz anketler yapılıyor demiyecek arkadaşım.
    ne yani dünyanın en zengin dillerinden türkçede bir araca uygun isim bulunamıyormu.
    dalga geçmelerinin sebebi bence modelin ismi değilde avrupada 80 li yıllarda kullanılan araçları ve teknolojiyi 2000 li yıllara kadar türk halkına yedirmeleri bence.
    ve bu araçların bir dönem mazda-kia-nissan gibi araçlardan pahallıya satılması ve insanların bu araçları almak içişn 6 ay sıra beklemesi aslında beni düşündüren.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****


Benzer Konular

  1. Fiat Yetkili Bayi Listesi & Tofaş Müşteri Hizmetleri
    Bülent A. tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 39
    Son Mesaj: 13/01/2022, 09:57
  2. Dodge dart türkiyede fiat adıyla satılacakmış fiat ne olur acaba
    pakten tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 18/05/2012, 16:29
  3. Satılık Nikon d200 + lensler ve çanta
    krakercocuk tarafından Satılık Parça forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 27/01/2012, 16:00
  4. Tofaş, Bursa’da Opel’e ticari araç üretecek
    xcruelx tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 01/12/2010, 00:50
  5. Tofaş, Fiat’ın 110 yılını reklam filmine sığdırdı
    GP COSKUN tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22/10/2009, 14:57

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com