sedanı ıcın mı dedın ustad... bence o aracın sedanının kırmızı ve sıyahı kesınlıkle guzel.... allah askına b sınıfı sedanların hangısının arkası guzelchevy de alamak guc su an dızel aveo da sıra var adamlar aracı cıkardı ama arkasını getıremedı... ltz 95 ps turkıyeye sayılı geldı sımdı yok bayılerde ne zaman gelır bılmıyoruz gıbı garıp garıp konusuyorlar... bızden gızlıyorlar aracı
![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Ümit hocam hb için konuştum..arkası hiç hoşuma gitmiyor önü süper ama...ne bileyim özellikler falan filan herşey güzel ama içime sinmiyor..c4 misali aslında c4 ilk çıktığında özellikleri ve fiyatı ile gerçekten süper bir araçtı hatta halen öle en düşük modelinde bile 1.6 dizel motor hız sabitleyici falan filan full araba ama bugün galericiye git adam kapımın önüne koymam diyor..
Evet bende sedanın arkasını pek beğenmiorum ama arabanın içi ve genel özellikleri gerçekten çok iyi..Ben corsa kullanıcısıyım..bütçem aşağı yukarı sizin ki kadar..sıfır almak yerine 2011 1.3 dizel dynamic 10-15 bin km civarında punto evo düsünüyorum. Opel parça ve işçilik olarak gerçekten gereksiz pahalı..
ikinci el evo bulabilirsin o kilometrelere ama 34-35 lira para isterler..ikinci ele o kadar gıcık oldum ki gittim sıfır astra aldım..yahu adam göz göre göre seni yemeye çalışıyor böyle birşey yok yahu..tamam dilin kemiği yok araç senin istediğin parayı istersin de kardeşim sıfırı 40 milyar olan arabaya 41 istemek nerden çıktı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri