Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Fiat Marka Dizel-Benzinli Araç Satın Alma Hk. Fikirleriniz

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

hocam ağırlıklı olarak şehir içi işe gidiş geliş.... ayda 1 kez şehir dışı düşündüm ( bu sayı kış aylarında azalabilir yaz aylarında ayda 2-3 olabilir. memleket 133 km git gel orda biraz gez total 300 km ) iş uzaklığı git gel 15 km... Palio şehir içi benzinli 8.1 diyor bu rakam 9-10 çıkma ihtimali var... birde benzinli araçta sürekli kısıtlama içersinde olacam binsek mi binmesek mi gibi... Ben çok aşırı performans beklemiyorum ama çok da kötü performans istemiyorum... şehir dışı 90-100 şehir içi en fazla 50-60 gideriz... multijet içinde 2000 d.d ya kadar performans düşükmüş diye okudum forumlarda... Performans çok sorun değil de ekonomik olsun hocam... Akaryakıt ve bakım parça maliyeti çok yüksek olmayan bütçeyi yormayan bi tercih olsun... yoksa yokuşu 80 le çıkmak çok sorun değil i20 ise artık çok geç kaldık...temmuz da 26.500 TL ye ( Abs+klima+2 yastıklı + otomatik 4 cam vs vs ) araç bayi veriyordu... biraz sıkı pazarlıkla 26000 olabilirdi... şimdi aynı araç 30.000TL üzeri... çabuk parça eskittikleri, yokuşlarda 3. vitese düştüğü, ve yakıtı söylenenden fazla olduğu için vazgeçmiştik...

Yorumlara lütfen devam edin... hepsini düşünüyorum :=))

M. Fatih Özçelik
    Psikolog FoGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ağırlıklı olarak şehir içi işe gidiş geliş.... ayda 1 kez şehir dışı düşündüm ( bu sayı kış aylarında azalabilir yaz aylarında ayda 2-3 olabilir. memleket 133 km git gel orda biraz gez total 300 km ) iş uzaklığı git gel 15 km... Palio şehir içi benzinli 8.1 diyor bu rakam 9-10 çıkma ihtimali var... birde benzinli araçta sürekli kısıtlama içersinde olacam binsek mi binmesek mi gibi... Ben çok aşırı performans beklemiyorum ama çok da kötü performans istemiyorum... şehir dışı 90-100 şehir içi en fazla 50-60 gideriz... multijet içinde 2000 d.d ya kadar performans düşükmüş diye okudum forumlarda... Performans çok sorun değil de ekonomik olsun hocam... Akaryakıt ve bakım parça maliyeti çok yüksek olmayan bütçeyi yormayan bi tercih olsun... yoksa yokuşu 80 le çıkmak çok sorun değil i20 ise artık çok geç kaldık...temmuz da 26.500 TL ye ( Abs+klima+2 yastıklı + otomatik 4 cam vs vs ) araç bayi veriyordu... biraz sıkı pazarlıkla 26000 olabilirdi... şimdi aynı araç 30.000TL üzeri... çabuk parça eskittikleri, yokuşlarda 3. vitese düştüğü, ve yakıtı söylenenden fazla olduğu için vazgeçmiştik...

Yorumlara lütfen devam edin... hepsini düşünüyorum :=))
    Dizel aracın her bakımda extra 100 lira kadar bindirisi olur size Yağı daha fazla vs ordan biraz kaybedersiniz.

2. olarak. Multijet performansı 2000 devire kadar düşük ama, multijetin 2000 devire kadar olan performansı bile 1.2 1.4 benzinli araçtan yüksek, torkundan ötürü. Diğer turbolu dizel araçlara göre düşük anlamında düşük deniyor. 140 hp dizel multijetim var gerçekten 2000 devire kadar bayık yani. Doğrudur. Ama atmosferik benzinliden iyidir.

3. olarak abanmazsanız benzinli araç size şehir içi 7.5 civarı yakar. Sağa kaçayım sola kaçayım 3000 devir üstü kullanayım derseniz 10 ltyede çıkar. Oda normaldir. Ben dizel Bravo'mla abanınca oda 7.5 8e çıkıyor sırf şehiriçinde yani. Ne kadar köfte istiyorsanız o kadar ekmek hazırlamak lazım anladığım kadarıyla sizin köfteyle işiniz pek yok o yüzden çok sıkıntı olmaz

Son olarakta, FIAT'ın parçaları ucuzdur. (evo ve bravo hariç) 1.2 Grande puntolar var bulabilirseniz mesela güzel olabilir sizin için. Her ne kadar 2. el sevmesenizde, güzel bildiğiniz bir yerde ekspertiz yaptırıp alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Hem vergi avantajı, hem parça avantajı, hemde güzel bi araba yani.

Bakınız : Fiat Punto 1.2 Active 2011 Model 26.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 63116328

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

şu linktekini 25 e verseler kapat bence direk
    şaka bi yana,bence tercihin benzinli olsun. 0 km alıcaksın,boşver tüpü falan,yeni aracın keyfini sür biraz sonra istersen taktırırsın

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eray Şendil
    fiery_hunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    Y O K !
    Edilen teşekkür: 339

valla bana göre dizel ısınmadan o kadar fazla yakmıyo. aracımda 215 taban 17 jantla gidiyorum sehir içi 6.0 da kalıyo ne yukarı cıkıyo ne assagı iniyo. bide aracı almadan önce bukadar km yapıcam diye planlıyosun ama aldıktan sonra iş değişiyo. hele bide dizelse emin ol daha fazla km yapıoyosun. gecen sene sıfır qashqai aldı babam kendisine 1.5 dizel aracı 3 gün önce sattık 52000 kmde. o aractan önce benzinli 1.6 civic vardı onda senelik 23.000 km civarında yol yapıyodu bi anda iki katına cıktı yapılan km. ne olursa olsun dizel düşün hem performans hem ekonomi için. motoru ilk çalıştırdıqında 3 dk beklersin ısıtırsın problem olmaz
    ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M. Fatih Özçelik
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588

Alıntı fiery_hunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bana göre dizel ısınmadan o kadar fazla yakmıyo. aracımda 215 taban 17 jantla gidiyorum sehir içi 6.0 da kalıyo ne yukarı cıkıyo ne assagı iniyo. bide aracı almadan önce bukadar km yapıcam diye planlıyosun ama aldıktan sonra iş değişiyo. hele bide dizelse emin ol daha fazla km yapıoyosun. gecen sene sıfır qashqai aldı babam kendisine 1.5 dizel aracı 3 gün önce sattık 52000 kmde. o aractan önce benzinli 1.6 civic vardı onda senelik 23.000 km civarında yol yapıyodu bi anda iki katına cıktı yapılan km. ne olursa olsun dizel düşün hem performans hem ekonomi için. motoru ilk çalıştırdıqında 3 dk beklersin ısıtırsın problem olmaz
    Bende sürekli şehirdışı yola gidiyorum günde 120 km kadar. Şehir içi olan 5-10 kmlik kısımda tabi ki ortalama etkilenmiyor ancak sürekli 10 km şehir içi kullanıp kapatsam arabayı şuanki olan 5.7lik ortalamam 7yi geçer rahatlıkla. Denemişsinizdir sizde. Multijet 5 km yol yapmadan kendine gelmiyor. Durduğu yerde de ısınmıyor. Gazlamak lazım. E ısınana kadar 3 dk durduğu yerde gazlarsanız zaten kafadan gideceğiniz yolun mazotunu oturduğunuz yerde yakmış oluyorsunuz yani. O yüzden kısa mesafe için her türlü benzinli çok daha iyi. Ama tabi Multijet performans ve uzun yolda ekonomi açısından katlar orası ayrı

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı FoGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel aracın her bakımda extra 100 lira kadar bindirisi olur size Yağı daha fazla vs ordan biraz kaybedersiniz.

2. olarak. Multijet performansı 2000 devire kadar düşük ama, multijetin 2000 devire kadar olan performansı bile 1.2 1.4 benzinli araçtan yüksek, torkundan ötürü. Diğer turbolu dizel araçlara göre düşük anlamında düşük deniyor. 140 hp dizel multijetim var gerçekten 2000 devire kadar bayık yani. Doğrudur. Ama atmosferik benzinliden iyidir.

3. olarak abanmazsanız benzinli araç size şehir içi 7.5 civarı yakar. Sağa kaçayım sola kaçayım 3000 devir üstü kullanayım derseniz 10 ltyede çıkar. Oda normaldir. Ben dizel Bravo'mla abanınca oda 7.5 8e çıkıyor sırf şehiriçinde yani. Ne kadar köfte istiyorsanız o kadar ekmek hazırlamak lazım anladığım kadarıyla sizin köfteyle işiniz pek yok o yüzden çok sıkıntı olmaz

Son olarakta, FIAT'ın parçaları ucuzdur. (evo ve bravo hariç) 1.2 Grande puntolar var bulabilirseniz mesela güzel olabilir sizin için. Her ne kadar 2. el sevmesenizde, güzel bildiğiniz bir yerde ekspertiz yaptırıp alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Hem vergi avantajı, hem parça avantajı, hemde güzel bi araba yani.

Bakınız : Fiat Punto 1.2 Active 2011 Model 26.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 63116328

Öncelikle link için çok teşekkür ederim... Az km yapmış bir araç... Bu tür araçlarda aklıma hep şu takılıyor neden erkenden satıyorlar bir kusur kaza mı var acaba diye.... eski modeller içinde demekki motor bitti ki satıyor gibi düşünceler içersine giriyorum... Belkide alıp satıcı olmadığımız içindir bunlar... Hani 1 kere alınır sonuna kadar kullanılır mantığı var bende

M. Fatih Özçelik
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588

Öncelikle link için çok teşekkür ederim... Az km yapmış bir araç... Bu tür araçlarda aklıma hep şu takılıyor neden erkenden satıyorlar bir kusur kaza mı var acaba diye.... eski modeller içinde demekki motor bitti ki satıyor gibi düşünceler içersine giriyorum... Belkide alıp satıcı olmadığımız içindir bunlar... Hani 1 kere alınır sonuna kadar kullanılır mantığı var bende
    Bazen kusur, kaza oluyor. Bazen adam alıyor, bune ya 65 hp araba itsen gitmiyor diyor, 5000km sonra soğuyup satıyor Oluyor yani böyle şeyler. Attığım linkteki araçta extradan park sensörü var sanırım active modeli. Bunların sıfırları var galiba 2011 model olduğuna göre. Onlardan da bakabilirsiniz belki sıfır diyorsanız. Çok pahalı değildir diye düşünüyorum. 30000 civarıdır max

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Evet bende 10.000 km olarak hesapladım ama işte en başta demiştim aracımız olmadığı için gezmiyoruz...bu yüzden az km yapıcam deyip hemen benzinlide karar kılamadım birde ağırlıklı olarak şehir içi olunca benzin tüketimi önem kazanıyor... Aldıktan sonra da her binişte yakıt düşünmek zorunda kalmakdan çekiniyorum... Ama işte bakım masrafı, parça maliyeti vs bütçemi de yormasın. Bu yüzden palio düşündüm... Mesela bakıyorum fiyat listesine premio da ABS hava yastıkları klima falan standart dizeli 32000 TL ye gelmiş... benzinliside 27-28.000 TL...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Linea derken hangi versiyonu ? bunları da yazarsanız çok memnun olurum...
    Dızel osun benzınlı cok yakıyor cıdden hemde daha az km yapıyor Linea uygun sıze gp lerın bagajı kucuk actıve olmasın versıyon olarak Dynamıc ve ustu osun Lineada Actıve Plush var galıba nasıldır bılmem daha dogrusu bızım gpdekı gıbı bos mudur (actıve yazdıgından) ama alacaksan bos olmasın dynamıctekı gıbı bıraz ozellıklı olsun Curısse Control olmalı.
    Bakımına gelınce bozuldugunda bıraz masraflı olabılıyor dızele bıraz ozen gostermek lazım mazotu kalıtelı olmalı servıs bakımında ıse benzınlı ıle dızel arasında 50-80 tl gıbı rakam oynar genelde ama zaten benzınle(1.4) bırdepoda 500 km gıdıyorsan 1.3 dızel ıle 1100 km gıdıyorsun bundan dolayı kardasın ayrıyetten 1.3 un vergısı daha dusuk
    Konu ZAK1980 tarafından (20/11/2011 Saat 02:58 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Size araba alma hikayemizi kısaca anlatmak istiyorum müsadenizle;

2.5-3 sene önce ailem getz almak istemişti tabi tercihi yine bütçe belirliyordu... Araç 18000 TL den başlıyordu... Almadık biraz daha bekleyelim toparlayalım dedik... Getz daha da arttı ve sonra öğrendim ki üretimden kalkmış...

Ardından yine hyundai donanımlarda cömert davrandığı için era alalaım dedik yine olmadı...

Ardından i20 mode almak için bayi ile görüşmelere başladık 2011 Temmuz ayında 2 kez bayi ile görüştük 26 500 fiyat verdi belki masaya otursak 26000 olabilirdi... Yine dedik biraz daha toparlayalım...

Aradan 4-5 ay geçti... Kasımdayız ama bu 4-5 ayda araçlara da maşşallah bayağı bi zam gelmiş biz bütçeyi toparlayana kadar...

Şimdi de Fiat alma taraftarıyız ama başka bahara kalmazsa... Gerçi bu gidişle başka bahara mı kalacak diye düşünmüyor değilim 18000 TL den vazgeçip 27000TL lere çıktık... Çok enteresan bi durum Seneye kalırsa bu iş araçlar kesin 40.000 TL olur bende bi el arabası alırım :=))

bahadir cimen
    bahadir77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34BTC97
    Edilen teşekkür: 40

Size araba alma hikayemizi kısaca anlatmak istiyorum müsadenizle;

2.5-3 sene önce ailem getz almak istemişti tabi tercihi yine bütçe belirliyordu... Araç 18000 TL den başlıyordu... Almadık biraz daha bekleyelim toparlayalım dedik... Getz daha da arttı ve sonra öğrendim ki üretimden kalkmış...

Ardından yine hyundai donanımlarda cömert davrandığı için era alalaım dedik yine olmadı...

Ardından i20 mode almak için bayi ile görüşmelere başladık 2011 Temmuz ayında 2 kez bayi ile görüştük 26 500 fiyat verdi belki masaya otursak 26000 olabilirdi... Yine dedik biraz daha toparlayalım...

Aradan 4-5 ay geçti... Kasımdayız ama bu 4-5 ayda araçlara da maşşallah bayağı bi zam gelmiş biz bütçeyi toparlayana kadar...

Şimdi de Fiat alma taraftarıyız ama başka bahara kalmazsa... Gerçi bu gidişle başka bahara mı kalacak diye düşünmüyor değilim 18000 TL den vazgeçip 27000TL lere çıktık... Çok enteresan bi durum Seneye kalırsa bu iş araçlar kesin 40.000 TL olur bende bi el arabası alırım :=))

kardesım oncelıkle kararını kesınlıkle hyundaı den yapmanı tavsıye etmem 3-4 bin daha hesaplı olabılır ama ben olsam ne lınea ne de evo ıle hyundaı ı kıyaslamam. evoya bır bın ıkı tur at. basa da arabaya zaten bakmak ıstemessın. senede 12.000 km ye kadar benzınlı arac daha avantajlıdır. ılk baslarda heves edıp cok km yapsanda yıllık 12.000 gecmedıgın surece benzınlı hem surus hem gurulutu hemde bakım kısmında senı uzmez.
    ben yaklasık 9 ay once evo dınamıc aldım. gayette memnunum.

evonun mylıfe modelıne bakabılırsın. kredı kosullrında faızı dusuk alabılırsen 31.000 tlye cok guzel donanım olarak da yeterlı bır aractır dıye
    dusunuyorum. bence baska bır araca bakıpda kafanı karıstıma. ozellılle palio sen ve aıle ıle kullanırken yetersız gelecektır. hem dıs gorunus hem ıc gorunum bakımından evo yukarıda sayılan aracların hepsınden daha ıyı. zaten bır kere arac alıcam kolay kolay satmayacagım dyorsan kesınlıkle EVO al derim. mylıfe versıyonuda gercekten yeterlıdır. gıt evoyu test et.. pişman olmayacaksın. palio alırsan ve daha sonra bir evoya bınersen ne dedıgımı daha ıyı anlarsın.evonun ıcındekı logoları audı yapan emın ol farketmessın bıle. fıattamıyım audıdemı dıye. içi gercekten mukemmel yapılmıs. yada ben aracıma aşığım ondan boyle konusuyorum.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eray Şendil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    Y O K !

dizel her acıdan kazandırır sana. evet benzinliye göre parçamız pahalı dogurudur servisimiz pahalı doğrudur ama bir depoyla yaptıgımız km paha biçilemez evde otururken canın sıkıldıqında 20 lira atıp sehir turu yapmakda paha biçilemez bana sorarsan linki verdiqim kişi forumdan satıyo aracını en azından bi bakarsın bana göre makul bi fiyat donanım özelliklerine göre
    Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 32.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60276811

ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı bahadir77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım oncelıkle kararını kesınlıkle hyundaı den yapmanı tavsıye etmem 3-4 bin daha hesaplı olabılır ama ben olsam ne lınea ne de evo ıle hyundaı ı kıyaslamam. evoya bır bın ıkı tur at. basa da arabaya zaten bakmak ıstemessın. senede 12.000 km ye kadar benzınlı arac daha avantajlıdır. ılk baslarda heves edıp cok km yapsanda yıllık 12.000 gecmedıgın surece benzınlı hem surus hem gurulutu hemde bakım kısmında senı uzmez.
    ben yaklasık 9 ay once evo dınamıc aldım. gayette memnunum.

evonun mylıfe modelıne bakabılırsın. kredı kosullrında faızı dusuk alabılırsen 31.000 tlye cok guzel donanım olarak da yeterlı bır aractır dıye
    dusunuyorum. bence baska bır araca bakıpda kafanı karıstıma. ozellılle palio sen ve aıle ıle kullanırken yetersız gelecektır. hem dıs gorunus hem ıc gorunum bakımından evo yukarıda sayılan aracların hepsınden daha ıyı. zaten bır kere arac alıcam kolay kolay satmayacagım dyorsan kesınlıkle EVO al derim. mylıfe versıyonuda gercekten yeterlıdır. gıt evoyu test et.. pişman olmayacaksın. palio alırsan ve daha sonra bir evoya bınersen ne dedıgımı daha ıyı anlarsın.evonun ıcındekı logoları audı yapan emın ol farketmessın bıle. fıattamıyım audıdemı dıye. içi gercekten mukemmel yapılmıs. yada ben aracıma aşığım ondan boyle konusuyorum.

Kesinlikle hak veriyorum Fiat bayisine de gittik... Palio ile Evo nun arasında dağlar kadar tasarımda fark var ancak Evo biraz daha pahalı... Tercihi de illaki bütçe belirlicek... Evo da iç tasarımın yumuşak hatları çok hoşuma gitti özellikle içi koyu kırmızı olan modelli çok yakışmış... Tabi palio kötü demiyorum... içi sade bir araç donanım olarak da... zaten 1 hava yastığı standart ardından alacağın her şey opsiyonel Klima için 2000 TL ABS+hava yastığı 1500 TL yani liste fiyatına en az 3500 Ekleme yapıyorsun. Böylelikle aracın fiyatı artıyor... O zaman kendime şunu soruyorum... Bu fiyata alternatif tercih yapılabilir mi ? Yapılırsa ne alınabilir?

Bu soruların yanıtları da sizin cevaplarınızdan buluyorum... Düşünceleriniz benim için çok önemli... Lütfen aklına gelen herşeyi söyleyiniz...

Teşekkür eder saygılar sunarım...

bahadir cimen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34BTC97

Kesinlikle hak veriyorum Fiat bayisine de gittik... Palio ile Evo nun arasında dağlar kadar tasarımda fark var ancak Evo biraz daha pahalı... Tercihi de illaki bütçe belirlicek... Evo da iç tasarımın yumuşak hatları çok hoşuma gitti özellikle içi koyu kırmızı olan modelli çok yakışmış... Tabi palio kötü demiyorum... içi sade bir araç donanım olarak da... zaten 1 hava yastığı standart ardından alacağın her şey opsiyonel Klima için 2000 TL ABS+hava yastığı 1500 TL yani liste fiyatına en az 3500 Ekleme yapıyorsun. Böylelikle aracın fiyatı artıyor... O zaman kendime şunu soruyorum... Bu fiyata alternatif tercih yapılabilir mi ? Yapılırsa ne alınabilir?

Bu soruların yanıtları da sizin cevaplarınızdan buluyorum... Düşünceleriniz benim için çok önemli... Lütfen aklına gelen herşeyi söyleyiniz...

Teşekkür eder saygılar sunarım...
    o zamna senı evoya ıkna etmek ıcın soyle bırsey sorayım. ne kadarlık kredı cekeceksın. ve kac ayda odeyeceksın.

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

dizel her acıdan kazandırır sana. evet benzinliye göre parçamız pahalı dogurudur servisimiz pahalı doğrudur ama bir depoyla yaptıgımız km paha biçilemez evde otururken canın sıkıldıqında 20 lira atıp sehir turu yapmakda paha biçilemez bana sorarsan linki verdiqim kişi forumdan satıyo aracını en azından bi bakarsın bana göre makul bi fiyat donanım özelliklerine göre
    Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 32.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60276811

Bu evo ların yakıt durumu, çekiş ve yol tutuşları nasıl ? dizel olanların ? 75 beygir yeterli geliyor mu ?

Aracı inceledim de mesela bu adam hem ekonomik olması ve donanımlarından bahsediyor hemde tüplü az km li araçlardan biriyle takas olabilir diyor... Böyle söylediklerinde benim aklımda soru işaretleri kalıyor
    Konu karizmatik_boy tarafından (20/11/2011 Saat 03:43 ) değiştirilmiştir.

Eray Şendil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    Y O K !

ben evo kullanmadım ama şurdan hesap et benım aracımda 17 jant var 215 taban şehir içi yakıtım 6 lt. evonun motor daha yeni bi teknoloji sonucta ve bu kadar satıyosa araç kullananlar çok memnun olmalı.

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı bahadir77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zamna senı evoya ıkna etmek ıcın soyle bırsey sorayım. ne kadarlık kredı cekeceksın. ve kac ayda odeyeceksın.
    10.000 TL kadar çekecem ve vadesi çok uzun olmaması kaydıyla... bu rakam en fazla 15000 TL olabilir fazlası artık elimizde patlar... taş çatlasın 30.000 bilemedin 32.000 Bütçe var...

M. Fatih Özçelik
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 ZB 588

EVO'ya bütçe yetiyorsa EVO en güzel araba. Bravo kalitesinde iç dizaynı var. Çok tatlı araba. Dizeli alıp satması kolay. Senelik bakımlarından 100 lira zarara girersiniz belki ama hem çekiş gücü olarak hemde satış olayında kara girersiniz yani. Bütçe varsa dizel güzeldir. Nede olsa Turbosu var Hemde EVO.

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

E G.
    sebasti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 29

@karizmatik_boy

Bütçe aralığınıza en uygun araç Peugeot 206 + olacaktır. 2011 sıfır fiyatı 26000 tl den başlıyor. Yedek parçası ve bakımı elbet bir fiat kadar ekonomik değil ama abartıldığı kadar farkta yoktur.
    yapacağınız KM aralığına göre dizel pek mantıklı görünmüyor.

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

bahadir cimen
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34BTC97

10.000 TL kadar çekecem ve vadesi çok uzun olmaması kaydıyla... bu rakam en fazla 15000 TL olabilir fazlası artık elimizde patlar... taş çatlasın 30.000 bilemedin 32.000 Bütçe var...
    bi kere araba alıp uzun sure kullanıcam dıyorsun al evo olma pisman....32000 de butceye cıkarım dıyorsan mylıfe versıyonu mukemmel bı tercıh olur....

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon