stilo lpg de multi jetten daha az yakar ama sana tavsiyem skywindowlu bakman birde 2 el için sorun olabilir.çok özellikli bir araçtır gp den sonra baya iyi gelebilir....
Arkadaşlar merhaba, Puntom ile bugün hüzünlü bir şekilde ayrıldık ancak yeniden bir Fiat ile yola devam etme kararı aldım.Aşağıda bulunan ilandaki araç ile ilgili ve genel olarak Stilo lar ile ilgili alırken dikkat etmemiz gereken hususlar hakkında tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.İlandaki araç duruyor ise yarın görmeyi düşünüyorum,yorumlarınızı bekliyorum.
Fiat Stilo - 16.000 TL - Adana - Araba.Com
stilo lpg de multi jetten daha az yakar ama sana tavsiyem skywindowlu bakman birde 2 el için sorun olabilir.çok özellikli bir araçtır gp den sonra baya iyi gelebilir....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
babamda sky windowlu mavi stilo multiwagon var 2004 model konfor bakımından 10 numara bi arac yakıt sorunu vardı onuda lpg taktırarak hallettk.
tek dezavantajı parcalarının pahalı olması onun haricinde beklentileri fazlasıyla karsılayacak bi arac.
biraz daha arastır derim alacaksan çift bolgeli klimalı olanlarından dusun bide sky lı bulabilrsen tadından yenmez .
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ancak bütçe olarak ayırabileceğim maksimum fiyat 15-16.000-TL aralığında.Dynamic paket Stilo larda dolu olan paket seçeneğimidir acaba?
active modeline gore daha dolusu digital klima guvenlk paketi konfor paketi gibi opsiyonlar içeriyo dynamic modeli
Arkadaşım parçası pahalı ve modası geçmiş aracı neden alıyorsun daha başka güncel araç al derim Saygılar.
İsmail bey 15-16.000 TL aralığında başka düşünülebilecek araçlar ne olabilirki,ilanda verdiğim aracın kilometresi ve lpg li olması çok uygun geldi.Ayrıca stilo fiyatına göre gayet dolu bir araç gibi görünüyor.
Bu modelde bu dolulukdaki bir aracın önündeki arma Ww olsaydı 15-16bin değil gözünüzü açtığınız anda 30-35bin liradan başlayan rakamlarla alırdınız. sunduğu konfora ve kaliteye göre bence hiçde modası geçmiş bir araç değil. hala bir çok donanımı farklı markalar dünyanın parasına satıyor![]()
Artık Fiorinolu
valla ben stiloları seviyorum arkadaş. parça pahalı deniyordapuntonun parçaları çok mu ucuz
az önce bir konuyu okuyorum manuel arka cam krikosu 400+işçilik fiyat çekmişler !!! daha ne diyim ?
ayrıca forumdan bir arkadaşımızın stilosu var. Şuna bakarmısınız bu arabanın nasıl piyasası olmaz hala aklım almıyor.
https://forum.grandepuntotr.com/gors...rine-stil.html
Konu SpyHunter33 tarafından (25/10/2011 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.
Artık Fiorinolu
yakıt olarak çokda az yakmadığını biliyorum ama konfor ve görüntü itibariyle imrendiğim bir araç olmuştur..özellikle civciv tek kapı sarı ve sky windowlu en favorim![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
sky window ve çift bolgeli klimaya sahip bi stilonun hiç bi zamn modası gecmez.
reklam yapamadılar o yuzden yazık oldu bu araclara yok fiyata satılıo 2. elleri içim cız edio ilanlara baktıkca
+1
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
İlanın yerinde yeller esiyor
Stilo aramaya devam...
Merhaba İrfan... Stilo yeni Stil Ostilo kullanan biri olarak söylüyorum. 1.6 benzinli Sky window active modelini kullandım. Çelik jant, hız sabitleyici yağmur sensörü vs hepsi vardı. Araç harika, hızlı atak. Ancak alacaksan mutlaka LPG taktırmalısın. Harika bir benzin yiyişi var
hani derler ya kokluyor mazotu adeta diye. Stilo için ise koklamıyor içiyor adeta diyebiliriz
Sky windowda özellikle bezinin toplanması mutlaka arıza çıkarıyor. Kronik sorun. Ama skyı açınca yıldızlar başka gözüküyor. İnşallah temiz bir tane bulursun
ayrıntılı sormak istediklerin olursa sorabilirsin. Kayınpederimde var şu an. 50binde daha hala zevkle kullanıyor
![]()
en çok dikkatimi çeken araçlardan birisidir çok güzel bir arac fiyatı donanım ozelliklerine gore cok ucuz
link çıkmıyor..
Keyif BMW'Dir...
Çok güzel araçtı ama tutmadı nedense devamı gelmedi Tempra gibi. Fiatda çok oluyor bu neden acaba irdelemek gerek.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri