Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Fiorino

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jacoben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317
    Edilen teşekkür: 140

Alıntı atila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1250 fark fena değil fakat çokta üzüleceğim bir fark değil.araba satışlarının çok yoğun olduğu şu günlerde istediğin özelliklerde hazır araç bulmak zor,perşembe aldım salı bindim,arabayı rengini görmeden aldım ama benim için tam isabet oldu.evo yla şehir içi 25krş ortalamayla dolaşıyordum,komşum 105 lik doblo yla 32 krş ortalamayla dolaşıyor,fark %20,haftada 100 yerine 128 tl vermem gerekiyor.28tl*52hafta=1456tl .evo benim kullanımımda şehir içi 6.8lt civarında yakıyor,105 doblo şehir içi yazdığınız değerleri veya 95 multijetten az yakması zor.son olarak kg/hp avantajıyla fio 105lik doblo dan ataklık konusunda aşağı kalmaz.yinede doblo da 95lik motor olsaydı hacim ve otomatik klimadan dolayı tercihim olurdu.fiyat bilgisi ve ilginiz için teşekkür ederim.
    dobloda 6 ileri şanzıman olması yakıtı biraz etkilior tabi ama siz istanbuldan bahsediorsunuz ben bursadan aradaki ortalama farkı normal fiorinodaki en büyük avantajınız ise pratiklik ve park sorununun az olması, hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, en nihayetinde dobloya 5000 tl fark verecektiniz o paraya çıktıkyan sonra evo almak çok daha mantıklı olurdu, size bir önerim olacak, 95 lik fiorinoyu kullanırken 2000 devirin altına kesinlikle düşmeyin derim, ilk problemimizi bu konuda 3 ay önce araç alan bir müşterimizde yaşadık, aşırı düşük devirden turbo yağsız kalmış ve sonuç kanatlar açılarak balans allahtan revizyon kurtardı 350 tl ile malesef performans ve dinomo ölçümünde aracın ortalama devri çıkıor ve garantiye girmiyor böle olunca, müşteri de bayan olunca eliniz kolunuz bağlanıor, ve mutlaka aracı stop etmeden en z 25 sn bekleyin, uzun ömürlü bir tırbo için şart, tekrar hayırlı uğurlu olsun...

atila semerci aveo ltz 95 hp
    atila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 92

Alıntı jacoben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dobloda 6 ileri şanzıman olması yakıtı biraz etkilior tabi ama siz istanbuldan bahsediorsunuz ben bursadan aradaki ortalama farkı normal fiorinodaki en büyük avantajınız ise pratiklik ve park sorununun az olması, hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, en nihayetinde dobloya 5000 tl fark verecektiniz o paraya çıktıkyan sonra evo almak çok daha mantıklı olurdu, size bir önerim olacak, 95 lik fiorinoyu kullanırken 2000 devirin altına kesinlikle düşmeyin derim, ilk problemimizi bu konuda 3 ay önce araç alan bir müşterimizde yaşadık, aşırı düşük devirden turbo yağsız kalmış ve sonuç kanatlar açılarak balans allahtan revizyon kurtardı 350 tl ile malesef performans ve dinomo ölçümünde aracın ortalama devri çıkıor ve garantiye girmiyor böle olunca, müşteri de bayan olunca eliniz kolunuz bağlanıor, ve mutlaka aracı stop etmeden en z 25 sn bekleyin, uzun ömürlü bir tırbo için şart, tekrar hayırlı uğurlu olsun...
    çok teşekkür ederim.uyarılarınızı dikkate aldım.Fiat bayiindemi çalışıyorsunuz.Evo yla hala ilgileniyorum.Fiorino ya babam şimdiden göz koydu,2012 içerisinde gelirse 1.6 evo yu takipteyim,ciddi ilgileniyorum.

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jacoben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317

çok teşekkür ederim.uyarılarınızı dikkate aldım.Fiat bayiindemi çalışıyorsunuz.Evo yla hala ilgileniyorum.Fiorino ya babam şimdiden göz koydu,2012 içerisinde gelirse 1.6 evo yu takipteyim,ciddi ilgileniyorum.
    1.6 evo yu unutun arkadaşlar öle bir araç gelmeyecek, segmentinde hiç bir rakip de 1.6 motor yok, kesinlikle getirmeyecek tofaş, beklenti içerisine girip de hayal kırıklığına uğramayın, 1.3 95 için aralık ayının 15 ine kadar beklemek lazım koç çalışanı üzreinden daha uygun alabileceğinizi düşünüyorum 35 lere kadar inebilir bi ihtimal, o zaman yardımcı olurum sizlere...

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

1.6 evo yu unutun arkadaşlar öle bir araç gelmeyecek, segmentinde hiç bir rakip de 1.6 motor yok, kesinlikle getirmeyecek tofaş, beklenti içerisine girip de hayal kırıklığına uğramayın, 1.3 95 için aralık ayının 15 ine kadar beklemek lazım koç çalışanı üzreinden daha uygun alabileceğinizi düşünüyorum 35 lere kadar inebilir bi ihtimal, o zaman yardımcı olurum sizlere...
    teşekkürler,fiesta 1.6 var ama oda 90 hp.gönlümüz evo da,takip edeceğiz artık

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317

teşekkürler,fiesta 1.6 var ama oda 90 hp.gönlümüz evo da,takip edeceğiz artık
    benim boy 1,91 arkadaşlar fiesta nın içine bindiğim zaman kendimi ikiye bölmem gerekiyor arabayı kullanabilmek için, değil 90 190 hp olsa nafile torpido yapacağım diye bir arabanın içi bu kadar mı küçültülür kardeşim allah o çizen konsantreydik mühendis arkadaşı bildiği gibi yapsın başka bir şey demiyorum.

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

95'lik Mart ayında ilk gelmeye başladığında bile 35 değildi, değil Aralık, Yılbaşı bile olsa o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum.

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95'lik mart ayında ilk gelmeye başladığında bile 35 değildi, değil aralık, yılbaşı bile olsa o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum.
    dikkatli okuyun lütfen '' bir koç çalışanı üzerinden dedim'' bu da migros,tansaş,yapı kredi,tofaş personeli gibi...'' eğerbir eş dost akrabanız var ise buralarda çalışan bu indirimden faydalanabilirsiniz, pazar liderliğine oynayan bir tofaş eğer yıl sonunda hedefine ulaşmak istiyorsa bunu yapabilir. Kesin yapacak diye bişey de demedim. Bekleyeceğiz ve göreceğiz...

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

dikkatli okuyun lütfen '' bir koç çalışanı üzerinden dedim'' bu da migros,tansaş,yapı kredi,tofaş personeli gibi...'' eğerbir eş dost akrabanız var ise buralarda çalışan bu indirimden faydalanabilirsiniz, pazar liderliğine oynayan bir tofaş eğer yıl sonunda hedefine ulaşmak istiyorsa bunu yapabilir. Kesin yapacak diye bişey de demedim. Bekleyeceğiz ve göreceğiz...
    1.6 segmentte yok dedin diye fiesta yı söyledim hocam,bizim gönlümüzdeki belli.hele biraz vakit geçsin hayırlı haberlerini bekliyoruz.bakarsın fiyatlara alışırız,gözümüze ucuz görünmeye başlar,hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor.belki parayı bulup yıldızlara çıkarız.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317

1.6 segmentte yok dedin diye fiesta yı söyledim hocam,bizim gönlümüzdeki belli.hele biraz vakit geçsin hayırlı haberlerini bekliyoruz.bakarsın fiyatlara alışırız,gözümüze ucuz görünmeye başlar,hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor.belki parayı bulup yıldızlara çıkarız.
    hocam ulaşmak istediğiniz yıldız inatla 1.6 120 hp multijet motoru istiyor c180 de kullanmak için, biz de inatla vermiyoruz bilmem haberin var mı, ben fiatın haricinde tek markaya binerim o da honda, ama malesef dizeli yok türkiyede tek versiyon var 2,2 icdti dizel honda accord dünyanın en sessiz çalışan dizelmotoru ödülünü aldı, ama onda da vergi anasının nikahı kadar, multijetle mutluyuz gerisi yalan, en az yakanını çıkarana kadar en azyakanı bu..

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

hocam ulaşmak istediğiniz yıldız inatla 1.6 120 hp multijet motoru istiyor c180 de kullanmak için, biz de inatla vermiyoruz bilmem haberin var mı, ben fiatın haricinde tek markaya binerim o da honda, ama malesef dizeli yok türkiyede tek versiyon var 2,2 icdti dizel honda accord dünyanın en sessiz çalışan dizelmotoru ödülünü aldı, ama onda da vergi anasının nikahı kadar, multijetle mutluyuz gerisi yalan, en az yakanını çıkarana kadar en azyakanı bu..
    tabiki multijetle mutluyuz (doblo 1.3 yeni sattım,linea 1.3 90hp pederde,evo 95 pert oldu,fio 95hp)benden daha multijet çi varmı,yıldız ın multijet istediğinden haberim yoktu.bizim gördüğümüzü yıldız da görmüş demek.yıldız a multijet taksalar kutup yıldızı gibi eşsiz olur.kayınbiraderde 2010 civic var ,kullanıyorum,Honda konusunda aynı fikirdeyim.kayınpeder Gemlik te belki bir çayını içmeye uğrarız.yorumlara ve bilgilere teşekkürler

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

aksesuara ihtiyacı varmı,yorumları bekliyorum

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

.....

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

öğleden sonra uzunköprü,yarın keşan mecidiye de denizdeyim.herkese iyi haftasonları

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Ooo Atilla hocam iyi tatiller, bu arada beyaz kızımız bir yan basamak istiyor

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317

tabiki multijetle mutluyuz (doblo 1.3 yeni sattım,linea 1.3 90hp pederde,evo 95 pert oldu,fio 95hp)benden daha multijet çi varmı,yıldız ın multijet istediğinden haberim yoktu.bizim gördüğümüzü yıldız da görmüş demek.yıldız a multijet taksalar kutup yıldızı gibi eşsiz olur.kayınbiraderde 2010 civic var ,kullanıyorum,honda konusunda aynı fikirdeyim.kayınpeder gemlik te belki bir çayını içmeye uğrarız.yorumlara ve bilgilere teşekkürler
    her zaman beklerim ne demek, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var, geldiğinizde mutlaka uğramaya çalışın arkadaşlar...

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317

.....
    ön tampon ve arka tampona amerikan park lambası koyarsan mükemmel durur beyaz araçlara çok yakışıyor, ben basamak sevmiyorum, çok kirlenior bütün pisliği topluyor üstüne ama zevkler ve renkler mevzusu tabi, bu aradxa beyaz almakla en iyisini yapmışsın...

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

tavsiyelere teşekkürler.sitesinde aksesuar sayfasını inceliyorum ama hepsinin fotoğrafı yok.benim için yol tutuş önemli olduğu için aklımda spor yay,spor tampon ve marşpiyel var.amerikan parklarda hoş duruyor.internetten biraz foto ve bilgi toplayayım,aceleye getirmeden yakışanını yorumlarınızla buluruz.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

tavsiyelere teşekkürler.sitesinde aksesuar sayfasını inceliyorum ama hepsinin fotoğrafı yok.benim için yol tutuş önemli olduğu için aklımda spor yay,spor tampon ve marşpiyel var.amerikan parklarda hoş duruyor.internetten biraz foto ve bilgi toplayayım,aceleye getirmeden yakışanını yorumlarınızla buluruz.
    Atila abi, fiorinonun hiç resimlerini görmedik diyorum , sen ne diyorsun yazmıştım , ancak yazarken direkt konunun son mesaj atanın altına yazmıştım, meğer üstte fotoları eklemişsin abicim, güle güle kullanın maşallah, gelin gibi duruyor çok tatlı , siyah & beyaz
    Konu akca37 tarafından (19/07/2011 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: konuya dair mesaj eklenmiş

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

benim boy 1,91 arkadaşlar fiesta nın içine bindiğim zaman kendimi ikiye bölmem gerekiyor arabayı kullanabilmek için, değil 90 190 hp olsa nafile torpido yapacağım diye bir arabanın içi bu kadar mı küçültülür kardeşim allah o çizen konsantreydik mühendis arkadaşı bildiği gibi yapsın başka bir şey demiyorum.
    Abicim bende cümlelerine katılıyorum, bana fiesta nasıl diye soranlara gelin buyrun bir benim araca binin, birde gidin fiesta ya binin diyorum ama , denemedikleri için anlamıyorlar, ben ilk kez Kastamonu daki ilk yeni fiesta ya bindiğimde bu ne dedim ya bu kadar mı bir araç küçük olur dedim , kaldı ki arka koltuğa binmiştim epey bi karın kaslarım güçlenmişti bizim araçlardan sonra en rahatlardan birisi opel corsa, sonra da polo gelir gerisini salla...

soner sen
    whitegold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JYB70
    Edilen teşekkür: 540

öncelıkle cok gecmıs olsun daha oncekı konunu okuyamamıostım yenı aracınızda hayrlı olsun gule gule kazasız belasız kullanmanızı dılerım.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon