iki saat önce TEM de Hadımköy Mahmutbey arasında kısa süreliğine 170 gördüm,araç 60-70 km de olduğu için kısa kestim.ataklık konusunda hiç sıkıntısı yok.ataklığı ve boyutlarıyla şehir içi için süper bir araç.binek olarak düşünen olursa süspansiyonlar biraz sert,yoldaki herşeyi hissettiriyor, sert süspansiyon sevdiğim için benim için sorun değil.yüksek süratte yan rüzgarlar fazla değil hafif etkiliyor.frenlerini beğendim,öndekiyle takip mesafesini ayarlayıp önünüze zırt pırt birinin dalmasını engelleyebilirsiniz.ikinci viteste yavaş ilerlerken gaza yüklendiğinizde biraz yığılma var,bu hacimdeki motor için normal.ama gaza yüklenip 1. 2. 3.vites yaptınızmı ok gibi gidiyor.evo dan sonra ataklık konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum,şehir içinde görüş açısı daha iyi olduğu için evo dan daha rahat kullanımı var.ama nerde Evo nun içi,yolda gidişi,dış görünümü,bunlara aaah çekicem gibi.ben ortalama 130 160 arası giderim uzun yolda bu aralıkta evo daha rahat hissettiriyordu,fiorino ya spor yay taktırıp yol tutuşu biraz daha yükseltebilirsem daha iyi olacak.aslında yol tutuşu fena değil ama evo da daha rahat hissediyordum.limitlerini tam olarak bilmediğim için daha sonra fikrim değişebilir.