Hindistan arabalarına benzemiş![]()
bu ne belineadan da tatadan da izler taşıyo
hakikaten gittikçe yükseliyo
![]()
kuş gibi mubarek, ama gerçekten sağlam arabalar.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
eski modele göre daha güzel olmuş arkadan yeni jetta önde dacia hesabı. Fiat ın bütün modelleri çoğu markadan konforludur bunu kimse inkar edemez.
Adamlar satışa koymuşlar bile
https://www.fiat.com.ar/Autos/nuevo-siena-el
Gercekten bu adamlar mühendisse biz fiat arabasi falan almayalim abi o nedir ya sanki photoshopta birisi lineanin arkasini önünü kesmiş ortasina albeayi oturtturmuş ve birleştirmiş bu kadar rezillik olmaz bu arabayi satişa sunarlar ve yok satar kahrimdan ölürüm o gün
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
hazırlık okuyan teknik ressamlara bıraksalar çok çok mukemmel olurdu![]()
Arkadaşların benzetmelerine bende katılıyorum... Çin malı arabalara çok benziyor![]()
sanki normal albea dünya güzeli![]()
noone knows that except both of us
bu araba yeni cıkmadı ki kafadan 3 seneden beri tofasın otoparkında yatıyo yeni siena die brazilyada satılacaktı sonradan vazgecilidi albeaya devam kararı alındı die biliorum buda arge otoparkında yatıyo fabrikada
Böyle çirkin yapmak kesin çok uğraşıyorlardır..
yinede cefakar arabadır albea.Benim de sienam vardı ara ara özlemiyor değilim.
Albea zaten süperkarizmatik bir araba değil. Havada filan arkasıbide üstüne çirkinleştirmişler ya. Daha sempatik duruyordu eski kasası.
çok komik leylek yine leylek....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bi arabada hiç mi estetik olmaz be kardeşim nasıl bi mühendis bunlar
Tıpkı benim gibi düşünüyorsunuz. Yeterli vaktim olmadığı için iyi bir araştırma yapamadım. satan tanıdık da yoktu. Piyasaya güvenemedim. Takozuna denk gelip de uğraşmayayım bu yaban ellerde düşüncesiyle gittim sıfırını aldım. Türkiyedeki arabaların çok büyük bir kısmı ya hasarlı ya kmsiyle oynanmış vesaire.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri