böyle düşünemeyiz, yani düşünürüzde, iyi olmaz..
olayda ciddi bir prestij söz konusu. gp'nin 5 yıldız alması, aileme gp aldırmada ciddi sebep oldu. sonra yol tutusunun sınıfında yuksek olması, frenleri, esp si nedeniyle ayrıca mutlu oldum.
simdi g.p. tabanlı bir platformdan linea'yı yaratıp, guvenlikte dusus yaratmak hem doğru olmaz, hem yakısmaz, hemde olumsuzluk yaratır.
birde soyle dusunelim, bu aracı bizimkiler tasarladı, bizde yaratıldı gibi birsey. o yüzden guvenlik citasını dusurmek kendi kalitemize, klasimıza zarar verir.
arac avrupa'ya satılacaksa zaten euronccap bir sekilde test eder bunu. bence en guzeli fiat'ın kendisinin testlere sokması, 5 yıldızı alıp, herkesin gozune sokması.
yakısan budur.
bakın bir ornek vereyim, mesela yakınlarda honda civic almayı dusunuyorduk. aracın testlerine baktık, 4 yıldız almıs eurncap'tan. hondalarda bir saglamlık sorunu var, on kısım kazada hafif zarar veriyor. vazgectik.
bilincli kullanıcılar ve firma prestiji icin epey onem kazandı eurncap testleri.
Benim ne demek istediğim anlaşılmadı heralde
gp ve bravo 5 yıldız alıyorsa linea da alır.
güvenli bir araç olduğu belli.
4 yıldız alan araçlar da güvensiz değildir.
fiat ın daha imaja ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum.ürünler ortada
tofaşa burun kıvıran kesim de linea yı test edince eminim önyargılarından da kurtulacaklardır.
Konu Akincl tarafından (24/04/2007 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri