Anladım, ama şahsen ben modifiye ile uğraşıyor olsaydım adama onu yaptırmazdım.Modifiye ederken görüntüyü de bozmamak lazım bence.![]()
adam yaptırmış en son olarak bana geldi ilk başta gelse bu hale sokmazdım aslında araba çok kötü değil güzel ama o merdivenler ve bagaj üstü çıtaları işi bozmuş el yapımı mercekli farları var 800 liraya gelmiş içindeki tesisat 3000 lira arka tamponda ek var artık yok değişik bir fiorino bu![]()
Mercekleri ben de yaptırıyorum.Aynen 700 TL tuttu. Yaparsam yazılım ve yay da düşünüyorum.Onun dışında da bir şey yapmam buna.Yeter zaten.Yazılım da belki ama yayları güvenlik açısından kesinlikle taktıracağım inşallah. Yazılım yerine box var onu kullanırım.
Mert kardeşim,ben Fiorinoya dizel punto yayı alacağım değil mi?
evet dizel yayı alıcaksınız benzinli alırsanız çok düşer siz çok düşsün istemiyorsunuz
Tamam teşekkür ederim.
Mert,senin gittigidiyor da filan satışın var mı? Bu yay kaç para olacak en son?Ben senden alırsam nasıl ve nereden alışveriş yaparım?
modifiye işi çok özel bir olaydır siz yere fazla basmasını istemezsiniz bende tam tersini isterim satıcının ne suçu var bunda
Mert bu arada bu araç kimin
![]()
nete koymadım nete koyarsam belli bir miktar ücret kesiyor biz genelde satışları şu şekil yapıyoruz istediğiniz ürünü söylüyorsunuz fiyatını söylüyorum size sizde bizim hesabımıza parayı yatırdıktan sonra bizde ürünü size kargoluyoruz
gelelim ürüne siz hangi ürünü alıcaksınız sıfır ikinci el? ikinci el ise 200 liraya verebilirm isterseniz hemen yarın kargolarım
Konu StrawBeeRy tarafından (02/12/2010 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.
Mert ben alırsam 0 alırım,en son kaç para olacak bu şimdi?![]()
Sen bana bir fiyat söyler misin?Şöyle dost işi olsun ama.Özelden mesaj atabilirsin.![]()
3.5 cm eibach sıfır 365 lira
süper fiyat bence ben 420 lira vermiştim![]()
Eibach 3 cm dizel 1.3 Punto için yayımı aldım.Sıfır ve 320 TL'ye. Nasip olursa 95 bg aracım gelince taktıracağım.Farkları yazarım o zaman.Mert, sana da teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri