delinin biri kuyuya taş atmış. 100 akıllı çıkaramamış.. Yapılan yorumlar bomba. Satar satar![]()
Çakma mareacılar sizi, hayal tacirleri![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ızgaralar ve sislerde bravonun![]()
fıatın hiç bir çizgisini tanşımıyo arkadaşlar fıat bu çizgilerde otomobil üretmez fıat felsefesi dışında bir shop çalışmasından ibaret
Bmv nin phptpshoplanmış hali...
Aci photoshoplu bmw 7 serisi bu
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
bu şekilde bir marea sunsunlar piyasaya düşünmeden alırım. ama photoshopla yapmak kadar kolay olmuyordur bu işler...![]()
evet araç çakma marea çıktı.bu işe dogrusu bende bozuldum.işin ilginç tarafı bu resimleri fiatın facebook profilinden aldım.dedim bu araba lansman aracı olmasa tutup fiat buraya koydurmaz diye ama resmen fiat facebook sorumlularını bile kek lemişler.ahanında size delili: Giriş Yap | Facebook
Fiat'ın sedan bir arabaya ihtiyacı var. Bütün modeller hatchback. İlla 7 kasa BMW gibi etli bir araba yapmalarına gerek yok. Mesela Bravonun sedanı çıksa fenamı olur.![]()
Photoshop olmasın gerçekten yeni marea olsun yinede satamaz Araba piyasasından azçok anlayan birisine sorun Marea kelimesi ağızdan çıkmadan sakın ha diye başlar Piyasası parçası vb... Onun için bırakın fiatın üretmesini bmw nin adı marea diye değişse bile imaj sıfırın altında 10000000000
valla keşke gerçek olsaymış.. çok hoşuma gitmişti...
resmen bmv 5 kasa
yuh ya![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri