Sayfa 2/2 İlkİlk 12
40 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Bravo m-jet 120 hp mi? focus 1,6 ghia tcdi mı?

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı BuRaK-BG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    örnek teşkil etmesi ve begenize sunmak için 4 foto ekledim.benim tercihim her zaman bravo olur
    tam anlamıyla istediğim aracın fotolarını koymuşsunuz araç sizin zanedersem güle güle kullanın sıra geldi skydome lu beyaz 120 hp bir bravo bulmaya ama en zor kısmıda bu ben pek satılığına rastlamadım henüz

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Bravo kullanıyorum kesinlikle tek kronik soruna rastlamadım 8 ay oldu mutlu mesudum km de 20krs yakıyorum daha ne olsun 120bg in gücü de ap ayrı zaten sınıfında başka hiçbir araçta yaktığı yakıt ve beygir gücü kıyaslanacak araba yok araç golfle kalite açısından aynı ancak golfden daha donanımlı biraz daha da ağır ve cüsseli heybetli bir görünüşü var.Bence ford la değil golf le kıyaslamalısınız ford focus da neymiş?

Ha benim kronik bir sorunum var bağaj bakaliti çukura girince lambır lumbur oynuyor ses yapıyor hafiften müzik açıksa duymuyorsun bile tek şikayetim bu. Bravolar dolu dolu araç çekinmeden alın kullanacaksanız ancak 2. eli ağır gidiyor satarım diyorsanoz büyük zarar edersiniz. Kullanırım 2-3 sene derseniz büyük zarar etmeden satma şansınız da var.

Burak G
    BuRaK-BG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG
    Edilen teşekkür: 385

Alıntı speedy_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam anlamıyla istediğim aracın fotolarını koymuşsunuz araç sizin zanedersem güle güle kullanın sıra geldi skydome lu beyaz 120 hp bir bravo bulmaya ama en zor kısmıda bu ben pek satılığına rastlamadım henüz
    aracın frenlerinde kronik bir rahatsızlık var,şöyleki, avrupa birliği çercevesinde balatalardaki aspes çıkarılmış dolayısıyla balata bitmiş gibi ses yapıyor.henüz bilinen uygun başka bir balata olmadıgı için kronik sorun oluyor

aradıgınız aracı bulmanız hakikatten zor.120 lik olması yönünde çok diretmeyin isterseniz çünkü yazılımla 130 hp lere rahatlıkla ulaşırsınız.ortalama 600 tl bir masrafla ki buda 120 likle ikinci el piyasasındaki normal frak.tek fark bunun haricinde geometrik turbo olur.ben 105 lik chip li 130-135 lik brovamdan son derece memnunum.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

aracın frenlerinde kronik bir rahatsızlık var,şöyleki, avrupa birliği çercevesinde balatalardaki aspes çıkarılmış dolayısıyla balata bitmiş gibi ses yapıyor.henüz bilinen uygun başka bir balata olmadıgı için kronik sorun oluyor

aradıgınız aracı bulmanız hakikatten zor.120 lik olması yönünde çok diretmeyin isterseniz çünkü yazılımla 130 hp lere rahatlıkla ulaşırsınız.ortalama 600 tl bir masrafla ki buda 120 likle ikinci el piyasasındaki normal frak.tek fark bunun haricinde geometrik turbo olur.ben 105 lik chip li 130-135 lik brovamdan son derece memnunum.
    aslında ben 120 liği alıp chiplemeyi düşünüyorum ama bulmassak bi süre daha kararım değişebilir mecburen
    bravo ile ilgili bi sorum olucak debriyajla ilgili bi sıkıntı sı mı war? ses yapabiliomuş bide dikbayrlarda kalkışta zorlanıyomuş vb. gibi bişyler dedilerde o konuda bilgi werirseniz sevinirm

Burak G
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG

debriyaj sesi bikaç arkadaşta oldu ve çok ciddi şikayetleri vardi.özellikle yusuf oktan diye bir abimiz var oda sitede üye en dertlimiz o idi.ama ben arabamda böyle bi sıkıntı hiç denk gelmedim,ve olmayan bravolarda biliyorum.dolayısıyla bunu kronik rahatsızlık olarak nitelendirmiyorum arabaya masus bir durum olabilir diye değerlendirdim. kalkıştada herhangi bir problem yok her arabaya alışma süresi vardır buda öyle ilk binen kişiler stop ettirebilir veya tam kaldıramayabilir diye düşünüyorum.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

debriyaj sesi bikaç arkadaşta oldu ve çok ciddi şikayetleri vardi.özellikle yusuf oktan diye bir abimiz var oda sitede üye en dertlimiz o idi.ama ben arabamda böyle bi sıkıntı hiç denk gelmedim,ve olmayan bravolarda biliyorum.dolayısıyla bunu kronik rahatsızlık olarak nitelendirmiyorum arabaya masus bir durum olabilir diye değerlendirdim. kalkıştada herhangi bir problem yok her arabaya alışma süresi vardır buda öyle ilk binen kişiler stop ettirebilir veya tam kaldıramayabilir diye düşünüyorum.
    eve haklı olabilrsniz bravo ya sonradan cruise control takılabilomu servisinde ?

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

merhaba arkadaşlarnette dolanırken bi ilan buldm fikirlerinizi belritirsniz sevinirim fifat donanım vb. için pazarlıkla31 32 civarına alınabilir belki sizin fikriniz nedir ? ardığm kriterde bulamıyorum malesef o yüzn biraz kriterleri düşürdüm
    Fiat / Bravo / 1.6 M.jet Dynamic / 2010 model YETKİLİ SERVİS MÜDÜRÜNDEN!!!! sahibinden.com'da

Burak G
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG

bizim araçlarımıza sonrada cruise control takılabiliyor.detaylı bilgiyi kavaklıdere oto müslüm abi verebilir.

(verdiğiniz ilanı sanırım biliyorum.eğer tahmin ettiğim kişi ve arabaysa.)

5-6ay evvel arac sahibi ile tanıştım,aracı çok temiz ve çok güzeldi.105 hp lik dizeldi az km de.chip yaptırmıştı,tahmini 135 hp falandır diye düşünmüştüm.ama bildiğim kadarıyla servis müdürü değildi.mardin civarında bölge ana servis sahibi idi.arabası ile ilgili birisi.arabası alınır diyebilirim.

Eser Özveren
    eser1959 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34US043
    Edilen teşekkür: 8

tjet isterseniz benim 2010 model skydome,güvenlik paket 120 hp bravomu satabilirim
    9500 km de

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

Alıntı eser1959 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tjet isterseniz benim 2010 model skydome,güvenlik paket 120 hp bravomu satabilirim
    9500 km de
    teşekkür ederm ama dizel düşünüyorum bnm de sattığm eski arabam t-jet ti

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

bizim araçlarımıza sonrada cruise control takılabiliyor.detaylı bilgiyi kavaklıdere oto müslüm abi verebilir.

(verdiğiniz ilanı sanırım biliyorum.eğer tahmin ettiğim kişi ve arabaysa.)

5-6ay evvel arac sahibi ile tanıştım,aracı çok temiz ve çok güzeldi.105 hp lik dizeldi az km de.chip yaptırmıştı,tahmini 135 hp falandır diye düşünmüştüm.ama bildiğim kadarıyla servis müdürü değildi.mardin civarında bölge ana servis sahibi idi.arabası ile ilgili birisi.arabası alınır diyebilirim.
    hmmm ewet chipli ilanın açıklama kısmında 140 hp olduğunu yazıyodu
    bu arada tam ilanı arıcaktım ilan pasif olmuş ne kadar şanslıyım böle
    Konu speedy_16 tarafından (07/07/2010 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir.

Semih Tekdag
    matias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford'un alayı çok yakar... Bu herkes tarafından bilinen bir gerçektir.
    Focus az yakar abi Mondeo çok yakar oda 2000 motor 150 beygir küsür olduğu için zaten fiesta az yakıyor bence yanlış bir fikir.

Ama Fiat ile karşılaştırırsak taabiki Ford çok yakar Fiat'a göre.
    Konu matias tarafından (08/07/2010 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.

Burak G
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG

hmmm ewet chipli ilanın açıklama kısmında 140 hp olduğunu yazıyodu
    bu arada tam ilanı arıcaktım ilan pasif olmuş ne kadar şanslıyım böle
    ilan pasif konumda ama bravo forumdada ilanı eklemiş arkadaş.dün gece civarında bence bravo forumdan da olsa bir yerden ulaşıp sorun derim.fiyata siz karar verirsiniz ama bence uygun görünüyor.

BOZKURT D.
    bozkurt0632 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 366

Fuat Onur Demir: 0532 696 01 47
    Bu numaradan ulaşabilirsiniz sanırım.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

sağulun arkadaşlar sayenizde aradm son 32,5 dio fiyat uygunmu yoksa biraz daha indirim yapmasımı gerekir

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Yeni kasa focuslar çok dandikler. Fiat tan şaşma derim

Burak G
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG

sağulun arkadaşlar sayenizde aradm son 32,5 dio fiyat uygunmu yoksa biraz daha indirim yapmasımı gerekir
    herkesin aracı kendine göre değerlidir.şahsen ben kendi 2009 65,000 km deki aracımı bu fiyata vermek dahi istemezdim.bence fiyat uygun tabi sonuçta sizin karar vereceginiz bişey. ancak düşük km,2010 model,stil paketli,dizel.tek eksik skydome. dilerseniz netten ve piyasadan biraz araştırın.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

herkesin aracı kendine göre değerlidir.şahsen ben kendi 2009 65,000 km deki aracımı bu fiyata vermek dahi istemezdim.bence fiyat uygun tabi sonuçta sizin karar vereceginiz bişey. ancak düşük km,2010 model,stil paketli,dizel.tek eksik skydome. dilerseniz netten ve piyasadan biraz araştırın.
    sizin + olrak skydome nuz war yaz gelince araba fiyataları bi miktar yükselmiş sanırm kışın 120 lik beyaz skydome'suz 31 32 ye bualabiliyordm ama ben arbayı satıncaya kadr onlar satıldı fiyatta uygn olunca, ama skydome keyfi ayrı oda olsa

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

Öncelikle kararınız için sizi kutluyorum BRAVOO diyorum.Pişman olmayacağınız bir karar vermişsiniz...Sakın ama sakınnn SKYYY ı gözardı etmeyin aman diyeyim...Böyle bir ayrıcalık böyle bir keyif yok.
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

Burak G
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG

hayırlısı diyelim o zaman skydome tabiiki büyük avantaj ve keyif tercih meseleside.umarım aradıgınız aracı ve fiyatı bulursunuz.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12