Bravo kullanıyorum kesinlikle tek kronik soruna rastlamadım 8 ay oldu mutlu mesudum km de 20krs yakıyorum daha ne olsun 120bg in gücü de ap ayrı zaten sınıfında başka hiçbir araçta yaktığı yakıt ve beygir gücü kıyaslanacak araba yok araç golfle kalite açısından aynı ancak golfden daha donanımlı biraz daha da ağır ve cüsseli heybetli bir görünüşü var.Bence ford la değil golf le kıyaslamalısınız ford focus da neymiş?
Ha benim kronik bir sorunum var bağaj bakaliti çukura girince lambır lumbur oynuyor ses yapıyor hafiften müzik açıksa duymuyorsun bile tek şikayetim bu. Bravolar dolu dolu araç çekinmeden alın kullanacaksanız ancak 2. eli ağır gidiyor satarım diyorsanoz büyük zarar edersiniz. Kullanırım 2-3 sene derseniz büyük zarar etmeden satma şansınız da var.
aracın frenlerinde kronik bir rahatsızlık var,şöyleki, avrupa birliği çercevesinde balatalardaki aspes çıkarılmış dolayısıyla balata bitmiş gibi ses yapıyor.henüz bilinen uygun başka bir balata olmadıgı için kronik sorun oluyor
aradıgınız aracı bulmanız hakikatten zor.120 lik olması yönünde çok diretmeyin isterseniz çünkü yazılımla 130 hp lere rahatlıkla ulaşırsınız.ortalama 600 tl bir masrafla ki buda 120 likle ikinci el piyasasındaki normal frak.tek fark bunun haricinde geometrik turbo olur.ben 105 lik chip li 130-135 lik brovamdan son derece memnunum.
aslında ben 120 liği alıp chiplemeyi düşünüyorumama bulmassak bi süre daha kararım değişebilir mecburen
bravo ile ilgili bi sorum olucak debriyajla ilgili bi sıkıntı sı mı war? ses yapabiliomuş bide dikbayrlarda kalkışta zorlanıyomuş vb. gibi bişyler dedilerde o konuda bilgi werirseniz sevinirm
debriyaj sesi bikaç arkadaşta oldu ve çok ciddi şikayetleri vardi.özellikle yusuf oktan diye bir abimiz var oda sitede üye en dertlimiz o idi.ama ben arabamda böyle bi sıkıntı hiç denk gelmedim,ve olmayan bravolarda biliyorum.dolayısıyla bunu kronik rahatsızlık olarak nitelendirmiyorum arabaya masus bir durum olabilir diye değerlendirdim. kalkıştada herhangi bir problem yok her arabaya alışma süresi vardır buda öyle ilk binen kişiler stop ettirebilir veya tam kaldıramayabilir diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlarnette dolanırken bi ilan buldm fikirlerinizi belritirsniz sevinirim fifat donanım vb. için pazarlıkla31 32 civarına alınabilir belki sizin fikriniz nedir ? ardığm kriterde bulamıyorum malesef o yüzn biraz kriterleri düşürdüm
Fiat / Bravo / 1.6 M.jet Dynamic / 2010 model YETKİLİ SERVİS MÜDÜRÜNDEN!!!! sahibinden.com'da
bizim araçlarımıza sonrada cruise control takılabiliyor.detaylı bilgiyi kavaklıdere oto müslüm abi verebilir.
(verdiğiniz ilanı sanırım biliyorum.eğer tahmin ettiğim kişi ve arabaysa.)
5-6ay evvel arac sahibi ile tanıştım,aracı çok temiz ve çok güzeldi.105 hp lik dizeldi az km de.chip yaptırmıştı,tahmini 135 hp falandır diye düşünmüştüm.ama bildiğim kadarıyla servis müdürü değildi.mardin civarında bölge ana servis sahibi idi.arabası ile ilgili birisi.arabası alınır diyebilirim.
tjet isterseniz benim 2010 model skydome,güvenlik paket 120 hp bravomu satabilirim
9500 km de
Fuat Onur Demir: 0532 696 01 47
Bu numaradan ulaşabilirsiniz sanırım.
sağulun arkadaşlar sayenizde aradmson 32,5 dio fiyat uygunmu yoksa biraz daha indirim yapmasımı gerekir
Yeni kasa focuslar çok dandikler. Fiat tan şaşma derim![]()
herkesin aracı kendine göre değerlidir.şahsen ben kendi 2009 65,000 km deki aracımı bu fiyata vermek dahi istemezdim.bence fiyat uygun tabi sonuçta sizin karar vereceginiz bişey. ancak düşük km,2010 model,stil paketli,dizel.tek eksik skydome. dilerseniz netten ve piyasadan biraz araştırın.
Öncelikle kararınız için sizi kutluyorum BRAVOO diyorum.Pişman olmayacağınız bir karar vermişsiniz...Sakın ama sakınnn SKYYY ı gözardı etmeyin aman diyeyim...Böyle bir ayrıcalık böyle bir keyif yok.
![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
hayırlısı diyelim o zaman skydome tabiiki büyük avantaj ve keyif tercih meseleside.umarım aradıgınız aracı ve fiyatı bulursunuz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri