Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 41 ile 52 arası

Konu: Grande punto mu? Golf 4 mü?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Mehmet Bayram
    ruach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

cok t.ederim arkdaslar verdiginiz bilgiler için kararımı verdım 100.000km görmemiş bir arac oldugu ve temiz olmasından dolayı satmaktan vazgeçtim aracımı ve lpg sistemiyle kullanmayı düşünüyorum belki ilerde puntoyla tanısabılırız kısmet....
    Herkeze yazdıgı yorumlar ve verdikleri bilgiler için tekrar tesekkür ederim.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Boşuna adı çıkmamış.

Serkan İşler
    gNeLL srkn15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 69

teknoloji bilişim dergilerinde rastladığımız şekilde açıklayalım.

fiyat / performans = GrandePunto

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

fiyat/performans oranının yükskliğine kesinlikle katılıyorum...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Mehmet Golfün Fiorinoya ve GP ya göre artıları daha konforlu, kaliteli olması ve Türkiyedeki marka değeri.Bunun dışında tüketim, tasarım donanım olarak Fiorino ve GP Golf 4 göre çok daha iyi diyebilirim,

Özellikle tüketim avantajı için her iki araçta da multijet seçilebilir.Fiorino mjtd otomatik bence alınabilecek en iyi araçlardan.Donanım, tüketim ve fiyat olarak bu araçtan daha ucuzu bulunamaz.Nedeni ise ticari görünmesi,

GP ise Fiorinoya göre daha spor ve gösterişli bir model.Bence fiyat önemliyse Fiorino seçilebilir.Ben yakından biliyorum bu aracı.İç hacmi, konforu, donanımı ve tüketimi çok çok iyi...

Yunus Kahraman
    yunus kahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

bir tanıdığım 2003 model full Golfünü satıp Evo almayı planlıyor.. Bu sanırım gayet açık bir cevap

Mehmet BAŞLI
    mehmetbasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 72

Arkadaşlar ben fiat düşmanı değilim altımdaki gp yi beğenerek aldım severek kullanıyorum.99-2002 arası tempra sxak kullandım. buralarda beş para etmese ve ben alırkende satarkende bir dünya zarar etmem rağmen çok beğendiğim bir modeldi. netice olarak 2007 golf mü? punto mu? tabiki daha donanımlı bir punto olsun isterdim ama her iki modelin de facelift gömesi sonucu evo mu? golf 6 mı? derseniz emin olun içimizden bir çoğu gibi ben de golf derim. Yukarıda bu modellerle ilgili bir çok aşıklayıcı gerçek bilgi var o yüzden mukayese yanlış olur ama beğeni ve bütçe faktörü ibreyi herzaman fiata çevirir. Bakın her nerede olursa olsun fiat ve Vw yi aynı kefeye koyamazsınız. Fiatın bazı modellerindeki üretim mantalitesi ile Vw farklı olabilir. Daha ileriki mesajlarda kendisi beni yanlış anladığı için biraz gerilen gp ümit arkadaşın dediklerine bende katılıyorum yani fiatın araçlarında uyguladığı daha ziyade genç ve sportif otomobil tutkunlarına hitap eden performanslı motor kombinasyonlarının Vw de farklı olması (fiatta yeni multiair teknolojisi yerine Vw tfsi yani hem turbo hem de kompresör entergre edilmiş direk enjeksiyonlu küçük hacimli motor teknolojilerini kullanıyor) aynı segmentteki araçlarda bulunmaması bunu izah ediyor. Mesela toyota corolla çok kaliteli ve çok satan bir model ama benim param olsa bile ne yarisi ne corollayı ne de versoyu almam. Ürün gamıondaki hiçbir modeli beğenmiyorum. Niye?beğeni veya japon ekolünü sevmiyorum diyebilirim. Alfaya hastayım, kaliteli de ama onlar da harika ancak çabuk demode olacak tasarımlar yapıyorlar. Mercedes BMW kesinlikle bana hitap etmiyor. Ancak favori markama ve modelim audide. a serisi ve Q7 hariç tüm modellerini beğeniyorum. herkesin ferrarisi mercedesi ama benim ki a4 salon 2.0 tdi quattro dsg olsa. bakın herşey bazen para kalite veya tasarım değil. daha iyileri var istersiniz ama ulaşamazsınız. yahut imkanınız var beğenmezsiniz. araba işi öncelikle bütçe ve beğeni işi. lütfen sağda solda iki markayı mukayese edin ancak farklı sınıftaki araçları birbirinden üstün tutmaya çalışmak sırf siz sahibisiniz diye bilen birileri çıkar komik duruma düşersiniz. özetle ben puntoyu seviyorum. bu fiyata daha iyileri olabilir ancak ben puntoyu seviyorum.
    Konu mehmetbasli tarafından (16/06/2010 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Ben Puntomu sattım. Dahada Fiat almam. Fiat ile işim olmaz. Ben ilk arabası Fiat olan ve 2. 3. 4. arabamda Fiat tercih etmiş bir insanım. Ama bu marka beni kendinden soğutmayı başardı. Çevremden hiç kimseye de tavsiye etmem. Etmiyorumda. Gidin iyice araştırın vereceğiniz paralara çok daha güzel ve kaliteli arabalar var.
    Servisi ucuz değil, parçası ucuz değil, kendisi ucuz değil. Ne diye o zaman müşteri hizmetleri, servisi dandik ve ikinci elde değeri düşen bir arabaya tonla para yatırayım.
    Fiat' ın adı boşuna çıkmamış. İnsan yaşadıkça anlıyor.
    Konu demon tarafından (16/06/2010 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

golf ve punto aynı segmentde degıl?99 golf mu?punto mu dersenız tabıkı punto derım ama 0 km de tabıkı golf veya bravo on plana cıkmalı..acıkcası vw den yuzu gulmeyen bır kullanıcı olarakta punto veya bravo dıyorum.

ALİ CAN UZUNHASANOĞLU
    alicons6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    53 HD 818
    Edilen teşekkür: 3

Bence Fiat öyle kötü arablar yapıyor değil ama herkes nedense önyargıdan sebep(özellikle bu ön yargı Doğan, Kartal 131 gibi arabalara bakılarak yapılır) herkes fiat arabalrına 5 para etme gözüyle bakıyor.Benim bundan önce kullandığım Fiat'dı ilerde alacağım araçda Fiat olur Bundan önceki arabam 94 Tipo 1.6 S'di arabanın bakımları haricinde bi araza yapdığını bilmem ve o modelde arabadan beklenmedik performans veriyordu ondan sonra 2004 Albea multijet vardı araba hem yakıtta cimri hem perf. hemde arıza yapmayan bir arabaydı(hala daha bizde) Şimdi de Punto 1.4 bence segmentinin en kaltile ve donanım seçeneği olan araç. Yani demem o ki 20 yıl önceki Fiat la günümüzdeki Fiat bir değil ve Fiat beni bu güne kadar hiç utandırmadı... Ve tercihim ne olur diye sorarsanız GP olacaktır

Sanırım biraz fazla kafanızı şişirdim

Ve Fiat'ın dediği gibi

DRİVE İN BY THE FUTURE

ümit Fındıklı
    GP ÜMİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 132

bu konunun gerçekten çok uzadığını düşünüyorum.golf gerçekten güzel araç, fakat bunu yazmama rağmen bazı arkadaşlar hala direniyor.mesajımı okumuyor sanki kötü araç demişim gibi cevaplar yazılıyor.bir kere golfle puntoyu karşılaştırmak hata,karşılaştıracaksanız golfle bravoyu karşılaştırın,(tabiki bu ayrı bir konu).benim anlatmak istediğim punto kendi segmentinde en üst çıtayı yakaladığıdır.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123