Hobaaaauçak gibi maşallah
önden görüntüsü bana nedense hep ford mustangları anımsatıyor. Şimdiden hayırlsı olsun sen kafana koymuşsun artık...
arkadaşlar yorumlar için sağolun benim gözüm hala daha biliyorsunuz stilo da ve öümüzdeki hafta muhtemelen çarşamba günü aracı görmeye gidicem aileme göstermek durumundayım ve ikna çabaları gibi gibi operasyon adı(doğuş operasyonu)artık görerek onlar karar vericekler eminimki aracı yakından görünce fikirleri değişicek gibi geliyor bana
https://www.sahibinden.com/temiz_ilk_sahibinden-88WQQaXQQ19710534WQQpXQQdisplayitem
buyrun buda linki birde siz bakın aracın değişeni yok sorgulandı fakat ön sağ park sensörünün bri çalışmıyor(problem değil) ve sol kapıda lokal boya var (problem değil) bunların haricinde herhangi problemimiz yok tabi birde yakından görmek lazım aracı haftaya yanındayım
" The King Of Reptile "
Hobaaaauçak gibi maşallah
önden görüntüsü bana nedense hep ford mustangları anımsatıyor. Şimdiden hayırlsı olsun sen kafana koymuşsun artık...
Artık Fiorinolu
ya size gerçekten şaka gibi gelebilir ama fena vuruldum makinaya o yüzden bukadar üstüne düşüyorum tamam vazgeçtim diyorum ama yalan eminim bunun haricinde bir araç alsamda memnun kalmayacağım çünkü aklım hep stiloda haftaya büyük gün arkadaşlar inşallah resimleri buraya ekleme şansı bulabilirim
" The King Of Reptile "
amin erkan amin =))
arkadaşlar bu araç birlşey duydum doğruluğunu öğrenmek istedim pek bişey bulamadımda ben heralde pek bilen yok stiloların arka koltuklarını ileri geri yapabilme imkanı varmış diz mesafesini ayarlamak için ne derece doğruluğu vardır acaba ??
Konu erdiyilmaz tarafından (27/02/2010 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
" The King Of Reptile "
ben bu ilandaki araca geçen hafta baktım araç gerçekten temiz ama bir kaç küçük problemi war haberin olsun. aracın lpg si problemli lpg de stop edio onun dışında sol taraf boyalı sağ taraftada ufak tefek boyalar var ama değişeni yok istediği fiyat çok yüksek bu araç için benin yaptığım araştırmaya göre ben vazgeçtim bu araçtan bide ince yanak lastik olduğu için bazıları balon yapmştı şuan tam olarak hangileri olduğunu hatırlayamıorum.
Konu sinanunlu tarafından (27/02/2010 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
evet ufak tefek şeyleri varmış bana dediğide sadece telde daha göremedim çarşamba gidicem ön sağ park sensörü çalışmıyor sağ 2 kapıda lokal boya ve geçen gün biraz masraf yapmış lpg için fln baca fln dedi bana telde pek anlamadım araç yeni muayeneye girmiş sanırsam bundan dolayı masraf yapmış nekadar doğru bilmiorum zaten aracı fiat yetkili servisi kırmaka götürücem ve baktırıcam kesin karar verilirse sana mesaj attım bana ulaşabilirsen detaylı konuşmak istiyorum grüşmek üzere fiyatta anlaşamayan kişide sen oluyorsun heralde =)
" The King Of Reptile "
ekledim seni msne bu arada istiosan götürme para verceksen servise ben zaten yetkili servise götürdüm bostancı sanayide baktırdım.biliyorum yani tüm sorunlarını servis o sorunların dışında bişi bulamamıştı.Ön takımında bi sorun yok aracın ama triger değişcek 400-500 civarı tutuo o da. Lpg yi yaptırdıysa ii. serviste ki ustalara sorduğumda bn 15 milyardan fazla verilmez demişlerdi ama 15 çok az onun istediği rakamda çok diye düşünüyorum ben değmez ikinci el 2005 model bi arabaya.
çok sağol sinan bu bilgiler çok işime yarıyacak msn dede detaylı konuşmak istiyorum seninle aracı görenbiri olarak
" The King Of Reptile "
Benimde içimde bi stilo tutkusu yatıyo heryönüyle hayran olduğum bi araç.. ilerde beyaz windowsky lı dynamic bi 3k stilim olur inşusta linkteki araç uygunsa kaçırma derim
![]()
Stilo motora lpg uyum sağlamıyo problem çıkarıyo diye duymuştum dikkatli olmanı tavsiye ederim , yoksa araca dicek bişey yok bende çok severim..
arkadaşlar stilodan kesin olarak vazgeçilmiştir =)
" The King Of Reptile "
Alper hayırdır kardeşim ne oldu ???
Artık Fiorinolu
Oo stilin kalemi kırılmış![]()
erkan çok düşündüm ve sinan lada konuştum bakımları parçaları arızaları onları bunları çok bol bir araç olduğu için vazgeçtim ve fiat tanda açıkçası kısmetse 4-5 gün içinde 2004 model megane ll geliyor gri artık bununla rs çalışmaları yapıcaz ne demişler "fransız yapmış biz düzeltelim" hesabı gibi bir olay =) ama bu siteyi gerçekten çok sevdiğim için buralarda olacağım hatta buluşmalardada eğerki istenirse bende müsait olursam en arkadan düzeni bozmadan takip ederim sizleri =))
" The King Of Reptile "
Hayırlı olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri