Yok genelleme yapmyorum üstüne alınacak kimse işini bilen esnaf alınsın diyorum. Siz de kırık plak gibi hala aynı şeyleri yazıyorsunuz.Farklı konulardan örnekler veriyorsunuz doktorluk bir iş değil bu ama sözlerimi tüm esnafa maletmişsiniz haksızsınız burada böyle birşey demedim diye 100 kere yazmam mı gerek. Sadece üstüne alınacaklar öyledir. İşini doğru yapan esnaf zatenbu yazılara güler ben hissi davranıyorum çünkü hislerimde yanılmıyorum toplumumuzda ne yazık ki her sektörde kokuşmuşluk var buna doktorlar da dahil şimdi çıkar biri ben doktorm kardeşim benim amirim olan doktor benim kaşemi kullanarak hastasına ilaç yazdı dese kimin umurunda ama hasta gerçek bir hasta değil de ölmüş biri ise ve onun karnesine yazımış ise 4-6 ay sonra o kaşesi kullanılan doktor hakkında dava açılır. Bu yaşanmış birşeydir. Kötü niyet ile yapılan herşey genelleme olmaz elbette biz tüm sektöre bunu demiyoruz ki Temiz ahlak sahibi insanlara iftara atamayacak kadar yufka yürekliyim ancak topluumuzda öyle bir ön yargı oluştu ki kimseye güvenme güvenirsen sorunla karşılaşırsın. (mesela ben bravoyu ucuza aldım diye sevinirken arkadaş vasıtası ile de adığımı söylemiştim işte orada çuvalladım ve birdaha babamın oğluna bile güvenmeyeceğimi biliyorum artık.

Diğer bir konuya geleyim araca garantiyi boşuna almadık ha 2.5 yıl sonra dediğiniz gibi bazı şeyleri özel serviste yaptırmayı elbette düşünürüm ama bakım olayını kesinlikle yetkili serviste yaptırmak gerek özellikle aracı turbo olanlar dikkat etsinler turbo yağlama borusu tıkanıyor bunun nedeni servisin kullanmış olduğu 5-40 sentetik yağın yerine değişik markalar kullanılmasından.