yooo maserratti ferrari flnla ilgisi yok ... sadece kendi işyerine çok büyük bir ihaneti var bu fotoları çekenin...meslek sırrı adabı etiği şirket politikası bunlar boş şeylermi...birde rakip markalara ve firmalara (özellikle de çinlilere) zamanından önce görüntü verme potansiyel tehlikedir...
Konu GPS2 tarafından (12/10/2009 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
ben esprısıne soyledım maserattı fılan olayını
dedem koça çalıstı babam koça çalıstı bende koça calısıyordum arcelık bayılıgı yapdık yıllarca 8 sene oldu kocdan ayrılalı onların vefa duygularını bıldıgım ıcın bunlara yapılan hersey az bıle derım....
bılen bılır koc ve aılesının bu ulkeye yaptıklarını onun ıcın fotografları yayan arkadası tebrık ederım az bıle cekmıs derım
koc un zaten cınde fabrıkası var kullandıgı parcaların cogu çin onun ıcın korkmasına gerek yok
Renault Mégane'ın 3üncü neslinin örtüsüz fotoğraflarını resmi tanıtımdan çok önce yayınlayan gazeteci tutuklanmış, çalıştığı gazeteye de kapatma cezası verilmişti.
Renault Mégane, Maserati gibi bir araç değil. Kaldı ki Doblo'da da, Mégane'da da yapılan, hani forumlarda denir ya, emeğe saygısızlık olur.
Bu arada yeni Doblo da Ford Transit'in çakması olmuş resmen. Şu Grande Punto direksiyon simidini de kullanmayın artık n'olur!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri