gögüs kısmı olmamış ya. fiat bunu başaramayacak anlaşılan dışını güzel yapıyor ancak iç tasarım nanay
gögüs kısmı olmamış ya. fiat bunu başaramayacak anlaşılan dışını güzel yapıyor ancak iç tasarım nanay
Linea Dynamic 1,4 Fire
ana hatlarıyla hosuma gıttı.uzun zamandır Doblo'nın saglam bır degısıklıge ıhtıyacı vardı.Otomatık klıma olayı super olmus.gec bıle kalınmıs degısıklıkler...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
tamda beklediğim gibi sanırım dış tasarımı fiorinoya iç tasarımı linea ve gp dan izler taşıyacak... ben kangoo gibi bir devrim yapmasını bekliyordum hem tasarım olarak hemde yenilenen özellikler olarak... hayal kırıklığı zaten bu hafta sonu bursada test aracınıda gördüm çok fazla tatmin etmedi...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
260 kadran. Müsrifliğe gerek yoktu. Neden 260 kadran konduğunu da anlamak mümkün değil. Hadi aracın 240 km. yapacak bir modeli olsa tüm motor tiplerine aynı kadranı koymuş derim ama o aracın öyle bir hızı yakalaması gökten yere düşey iniş yapmadığı sürece mümkün değil.
Foruma ilk giren birisi haliyle alttaki kadranıda doblonun zannedecek .. Gayet normal![]()
dıkkatsızlıkten kaynaklanıyor.bakmakla gormek farklı seyler.kadranda kocaman ABARTH yazıyor.onun ayrımını yapamadıktan sonra yenı-eskı fark etmez...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
belki abarh yapmıştır dobloyu nerden biliyorsun![]()
bu arada Yenı Doblo'da 1.6 105HP Multıjet motorlar kullanılacakmıs.bende baya baya merak etmeye basladım...
Ziyaretçi
motoru degıl Doblo'yu merak ettım![]()
Doblo herkesin merakı mustafa çıksa bi![]()
Alın madem size yeni doblo ...
![]()
KARGO MODELİ ............
![]()
Konu ahmT tarafından (17/11/2009 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
manyak olmuş araba ...
Ben nedense beğenmedimFiorino daha güzel geliyor bana...
Bunedir yawww önceki resimler daha iyidi bırakın hayalimizde o resimler yaşasın
Nitroya benzemiş sanki cam kısımları önü şaşkın bakkal gibi arka spike uzay mekiği gibi enteresan bende pek beğenemedim![]()
itici bir tarafı var ama bilmiyorum. belki sevilecek ama bana hoş gelmedi. bizimkiler tasarımda çok estetik olamıyor bu işi italyanlara bıraksınlar bence.
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri