Arkadaşlar merhaba,
Ünal'ın aracı Türkiye'de bir benzerine daha rastlamayacağınız bir araçtır.
Herkese sevgiler saygılar
normalde yok ben nav+ i fransadan getiren bir arkadaştan aldım.
telefonu,yol bilgisayarı,mp,radyo... herşeyi çalışıyor ama tr haritası bulamadığım için buna uygun olanı bir tek bu özelliğini kullanamıyorum.
Birde ben normalde turuncu olan iç rengi mavi-kırmızı kombinasyona çevirdim kendim.
09.2003 STILO DYNAMIC JTD - ELEKTRİKLİ ISITMALI HAFIZALI DERİ KOLTUK - EASY GO - ELİT PAKET - GÜVENLİK PAKETİ - ESP - FABRİKASYON XENON ve ALARM - FAR YIKAMA - SES PAKETİ - KONFOR PAKETİ - SKYWINDOW
Arkadaşlar merhaba,
Ünal'ın aracı Türkiye'de bir benzerine daha rastlamayacağınız bir araçtır.
Herkese sevgiler saygılar
GP 1.4 lt 77 hp Dynamic Egzotik kırmızı
STILO 1.4 lt 95 hp Active Kıyı Mavi
sky'sız Stil Stil değildir...![]()
Sağol Barış,
Beni burada da mı buldun abi ???
09.2003 STILO DYNAMIC JTD - ELEKTRİKLİ ISITMALI HAFIZALI DERİ KOLTUK - EASY GO - ELİT PAKET - GÜVENLİK PAKETİ - ESP - FABRİKASYON XENON ve ALARM - FAR YIKAMA - SES PAKETİ - KONFOR PAKETİ - SKYWINDOW
Tutulmuyor diyorsunuz ama her yerde stilo görmeye başladım genelde 5k oluyor gördüklerim ama benim tercihim 3k olurdu kasa tasarım bambaşka yapıyor aracı...
bide aracın iç tasarım mükemmel..
stiloyu çok seviyorsunuz galiba bir fotoda ben koyimabimin arkadaşı ama artık satılık.yunus güncenin eski arabası belki bilen vardır.
![]()
biliorum bu aracı evet yunus günce'nin arabasıydı mat siyah.gercekten güzel araç.
stilo forever bence ülkemizde bu kadar özellikte başka markalarda fiyat 35binlerde ama stilo da tutulmuyor karışık cümle oldu stiloyu severim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri