Arkadaşlar merhaba;
bugün cepa avm'nin kapalı otoparkında gördüğüm "çakma" abarth fiorino nun resimlerini ekledim, çakma olduğundan biraz şüphelendim ama yorumu size bırakıyorum yine...
Konu Punto_Can tarafından (07/04/2011 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.
Başlı başına bir çakma fiorino'nun abarth'ımı olurmuş
En önemli noktayı atlamış zaten logoları hala FIAT
Bence güzel olmuş sade hoş duruyor.
bende beğendim,
güzel olmuş.
evet jantlar çok güzel yakışmış
Bu da yeni moda. Kombi tipi araçları modifiye etmek. Doğan-Şahin dönemi geri geliyor bunlar sayesinde.
Bu araçların asıl amacının yük taşımak olduğunu ve araçların aerodinamik tasarımının yerlerde süründüğünü unutup, yollarda otomobillerden hızlı gidenlere "ban!" diyorum.
Bence GP Abarth Esse Esse resimlerini görmüş ve gidip benzer bir şey yapmaya çalışmış.
(Yazı stilleri, yapıştırma şekilleri, jant boyama esinlenmiş)
Bence cok güzel olmuss.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Fena olmamış bence de,
Cem e katılıyorum şu ticari dizeller turbolandığından beri amacı dışında ve performansa yönelik kullanılıyorlar sıklıkla, dolayısıyla hem kendilerine hem de çevrelerine güvenlik sorunu yaşatmaktalar...
Bence cok basarılı olmus
Bu arada modifiyeli olması, sokakta serseri mayın gibi gazlayan sirket araclarıyla bir tutulmasını gerektirmiyor.
Modifiye baska birsey o tamamen farklı birsey...
jantları yeter yaa..D
bu araç güzel görünüyor gördüm cebecide duruyor
bende çok beğendim açıkcası, otoparkta "ben burdayım" diye çağırdı resmen. avm kapanışında aracın sahibini araca binerken gördüm, emin olun hiç yakışmamış abarth'a
Yakışmamış derken , kişinin dış görünüşüyle ilgili bir yorummu yaptın ?
yeni moda ticari araç modifiyeleri
ben çok beğendim
özgün bir çalışma olmuş
benden araç sahibine +1905
valla benimde içimden geçmiyor değil bi fiorino alıpta hem görsel hemde performans olarak yüklemeyi.adeta combo caddy gibi araçlar için şaka makinası olur
Görünüş olarak gayet hoş olmuş bencede
Bence de çok güzel olmuş, bende Fiorino emotion aldım kısmetse aysonunda elimde olacak.
Yalnız katılmadığım nokta benim yük taşımakla bir işim yok tamamen tipi hoşuma gittiği için aldım.Fiorino arkada helezon yayları ile çok güze bir binek araç bence.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri