14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Fiat Punto - EPS Direksiyon Sertleşme Sorunu KORKMAYIN ÇÖZÜM BURADA – Ekim 2018.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #13
    Mustafa Turmaz
    Mtturmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27/11/2018
    Mesajlar
    6
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

    Standart Cevap: Fiat Punto - EPS Direksiyon Sertleşme Sorunu KORKMAYIN ÇÖZÜM BURADA – Ekim 201

    Teşekkürler sizin yazınıza kadar arabayı sinirime hurda parasına satacaktım 2 senedir punto kullanıyorum 85 binde aldım şuan 112 binde 3 gün önce aracım seyir halindeyken direksiyon arıza ışığı yandı ve sertleşti dediğiniz gibi kontağı açtım kapattım düzeldi araba konusunda pinpirikli olduğu içim ertesi günü servise götürdüm eskişehir birmonta direksiyon motoru değişmesi gerektiğini söylediler daha sonra parça yok dediler yapamayız denildi ertesi gün aradılar işçilik dahil 7 bin küsür maliyet çıkartıldı 6 bini parçanın geliş fiyatıymış. Araçım 10 yaşını açtığı için garanti kapsamına girmiyormuş şimdi ben sizce ne yapmayalım. Aracım daha ilk defa arıza verdi direksiyonda ses gıcırtı hiç bir şey yok ayda 1200 km yol yapıyorum uzun yolda kullanıyorum servis harıcı nereden yaptıra bilirim yalova eskişehir yakını bir yer var mı.
    Konu Mtturmaz tarafından (27/11/2018 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Fiat punto 2007 model direksiyon kilit sorunu
    uureruur tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 13/07/2016, 13:23
  2. Fiat 2006 Model Punto Direksiyon Kirlenme Sorunu...
    Haberci tarafından Fiat Servis Şikayetleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 30/01/2016, 02:35
  3. Fiat Kronik Direksiyon Sorunu.
    Haberci tarafından Fiat Servis Şikayetleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17/10/2015, 16:35
  4. Fren Sertleşme Sorunu
    korn92 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 29/10/2014, 12:40
  5. Direksiyon sertleşme
    seltug tarafından City Arızası forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 21/09/2014, 19:11

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com