Hakan bey banada gönderir misiniz boleron111@gmail.com
Servise bugün gittim ama bana servisdeki bayan aracınızın hiç servis kontrolü falan olmadığı için arızlarını dışarda yaptırdığım için büyük olasılıkla merkezden olumsuz cevap gelir dedi. Eğer olumsuz cevap gelirse nasıl bir yol izlemeliyim? Bi de şu mahkeme evraklarını mail atabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler. ibrahimhalilyildiz342@gmail.com
Hakan bey banada gönderir misiniz boleron111@gmail.com
Hakan Bey merhaba evraklari banada iletebilur misiniz? srcn1985@gmail.com
Hakan hocam rica etsem belgeleri bana da gönderebilir misiniz☺
chegdas@gmail.com
Hakan bey iyi akşamlar. Evrakları bende rica edebilirmiyim. teşekkürler.
a.guzelkoylu@hotmail.com
Hakan bey bana da yollayabilirmisiniz mtn.keklik@gmail.com
Hakan bey banada yollayabilirmisinz aytugozcan@hotmail.com.tr
Hakan bey banada yollayabilirmisinz orhuniren@hotmail.com
City arıza evrağı bana da atabilir misiniz.
sabriay42@gmail.com
Merhabalar city modu bendede ufaktan arıza vermeye başladı.Aracımı yenı 2.el aldım 170.binde bazen direksiyon ışığı yanıyor bazen yanmıyor.Servise gittiğğimde ücretsiz değişim olurmu bılmıyorum.Mahke evraklarını bende rica edebilimiyım.Teşekkürler.
serkangucluce@gmail.com
hiç sorun yok şu an ama ne olur ne olmaz geleceğe yatırım olsun diye bende istiyorum.
balabancagri@gmail.com
Merhaba 2005 model dizel punto dynamic aracım var.Yolda giderken direksiyon arıza lambası yandı ve direksiyin sertleşti kazaya sebebiyet veriyordu.Şuan arıza lambam hala yanıyor yetkili bayiye ücretsiz değişim için ne yapmamız gerekiyor mahkeme kararı varmıdır?Bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler
metehan_86@hotmail.com
merhaba 2006 model 1.3 dynamic city arızası aldım.size zahmet banada mahkeme evraklarını atarmısınız
enesklc.34@hotmail.com
Bende de direksiyon ışığı yandı steering fail uyarısı veriyor servisi aradım motor değişmeli yüzde seksen dediler ve 3.700 TL fiyat verdiler. Ne yapmam gerekecegini bilemiyorum bir yardımcı olur musunuz mümkünse teşekkürler
Servise gidip arızanın varlığını netleştirin.Arıza ile ilgili Fiat müşteri hizmetlerine müraacat edip city fonksiyonlu elektrik motorunun ücretsiz değişim hususunda talebde bulunun!
Bugün city arıza sı için 100/40 ödedim 2280 tl bende tüketici hakem heyetine başvurcam bana da evrak göndere bilirseniz sevinirim sezgin.yener@hotmail.com
bendede ortaya çıktı bu lanet olası sorun . servise bende götürdüm servis çalışanı city arıazsı dedii daha önce bir iki kez ışık yakmıştı zaten direksiyon kutusunun komple değişmesi gerek dediler bana . ama aracım 2012 model ve garantisi bitti .. fiat merkese arıza bildirildi. fakat çalışan arkadaş dedi % 100 de ücretsiz değişim yapılabilir yada belli bir oran verirler dedi. birde tüm bakımlarını yaptırmadığımı söylediler serviste. bu bahene olamaz direksiyon haytti tehlike taşııyor şakası olmaz. ve kronik emsal dava kararları var.. ayrıca arabanın garantisi varken bana sorun yok diyordu servisleri . fakat vardı ..
ücretsiz değişim için nasıl bir yol izlemeliyim . bana da yardımcı olursanız sevinirim .
ve ayrıca forumdada konu açmıştım direksiyon sert diye rot balans düzelirmi diye falan diye hatta buradada
tüketici heyeti ve yargıtay kararları
Eklenti 35184Eklenti 35185Eklenti 35186
aynı sorun bende de oldu yarın servise gideceğim evrakları mail adresime atabilirseniz sevinirim.
burki869@gmail.com
Arkadaslar banada city arizasi ile ilgili yardim edebilirmisiniz ornek temsil eden dava varmi acaba fiati sikayet etmeyi dusunuyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri