Aynen İbrahim bey dediğiniz gibi oldu :) İşte yarın arayacaklar gidip alacağım aracımı. 4 gündür otobüslerde çile çektikten sonra değerini anladım punto'mun :)
Printable View
Geçmiş olsun,sıkıntısız değiştirecek olmanıza sevindim,inşallah bununla son olur..
Sent my iPad using
Geçmiş olsun Aykut Bey. Arkadaşlarımızın da yazdığı gibi hepimiz sevincinizi paylaşıyoruz. TOFAŞ A.Ş.'nin bu konuda ücretsiz değişime giderek müşterisini mağdur etmediğini görmek ise ayrıca sevindirici oldu. Aracınızı sağlıklı günlerde kullanmanız dileği ile.
Sonunda aracımı aldım arkadaşlar :))) Parçanın değiştiğine dair servis kağıdının da fotokopisini aldım. "Elektrikli Direksiyon Motor Değişti" ibaresi mevcut.
Buradan beni madur etmeyen Tofaş A.Ş., ilgili hizmeti için Fırat oto'ya.. ve en önemlisi benim sürekli yanımda olan sizlere binlerce teşekkür ederim :)
Hayırlı olsun tebrikler :)
direksiyonda bir değişim gözlemledinizmi,fark varmı?
Hayırlı olsun. Böyle haberleri duyunca çok mutlu oluyor insan 2 sene önce Tofaş'tan red yemiş biri olarak :)
Böyle haberler okuyunca insan hem korkuyor olumlu sonuçlandığı için bir o kadar da insanın içi rahatlıyor. Başıma gelmedi ama inşallah da gelmez. Geçmiş olsun gerçekten kafaya takmayacak gibi değil.
geçmiş olsun aykut bey, aracınız kaç modeldi acaba ?