Gecmiş olsun Aykut hocam. Gönlünüzü ferah tutun. Hayırlısıyla hallederseniz. Biraz baskı kurun yazismalarla forumda halleden çok arkadaşımız var
Sent my iPhone using
Printable View
Gecmiş olsun Aykut hocam. Gönlünüzü ferah tutun. Hayırlısıyla hallederseniz. Biraz baskı kurun yazismalarla forumda halleden çok arkadaşımız var
Sent my iPhone using
Destekleriniz için herkese tek tek teşekkür ederim. Aracımı fırat oto ya bıraktım, girişi yapıldı. Aynı gün kontrolü yapılıp tofaş'a gönderilecek. Cevap olumlu olur ise parça değişecek.. 2-3 saat süreceğinden dolayı bende iş yerime geri döndüm.
Görevli arkadaşa, elinizde en ufak bir insiyatif var ise kullanırsanız çok sevinirim dedim. Kendisi bizim pek yapacak bişeyimizin olmadığını, tofaş'ın vereceği cevaba göre hareket edeceklerini söylediler.
İnşallah cevap olumlu olur :/
Geçmiş olsun kardeşim. Benim aracımda da aynı problemle karşılaşmıştım. Benimde yetkili serviste kaydım yoktu. Yetkili kişi giriş yapmamız lazım dedi servise 150 TL verdim aracın motorunu yıkadılar motor ömrünü uzatması için karbon bişey yaptılar direksiyon kutusunu değişip verdiler. Umarım sizde ücretsiz değişirsiniz.
2009 model aracımda direksiyon milini ücretsiz değiştirdiler. İçinizi ferah tutun. Değişim olacaktır.
Fırat oto dan telefon geldi ve aracım bilgisayara bağlanmış ve elektrikli direksiyon motoru değişecekmiş. Tofaş'tan yarın cevap gelir.. İnşallah cevap olumlu olur :(
Sent my iPhone using
İnşallah sonuç hepimizin istediği gibi olur. Şu kronik sorundan dolayı bu şekilde belirsizlik oluşması o kadar can sıkıcı ki...
Kısmet.
Arkadaşlar sonunda sevindirici haberi aldım. Tofaş'dan ücretsiz değişim talebim kabul edilmiş. Parça siparişi yapılmış ve yarın montajı yapılacak.
Üstümden öyle bir yük kalktı ki anlatamam. Burada verdiğiniz desteklerden ötürü çok çok teşekkür ederim. Buranın bir aile olduğunu gerçekten anladım.
çok iyi ya:)çok sevindim.hayırlı olsun.Fırat oto da hangi danışman yardımcı oldu?Bence danışman faktörüde çok önemli
Geçmiş olsun çok sevindim adınıza :)
hadi hayırlısı olsun sevindim adınıza
Tekrar geçmiş olsun.İnanın sizin adınıza kendi aracımızın arızası çözülüyor gibi sevindik.Zaten olması gereken de buydu.Fiat'a ve Fırat otoya buradan teşekkürler.
Hayırlı olsun, sevindim valla :)
Geçmiş olsun atlattınız tekrarı yaşanmaz umarım. Benim aracımda da 181 binde ücretsiz şekilde değişimini yapmışlardı. Tofaş bu konuda dili zamanında birisinden fena yandı ki artık zorluk çıkarmıyorlar