Bende de 2011 evo var. Ben de servise gittim makineye bağladılar hata kodu verdi. Hata kodunu Fiat'a yolladılar akşam haber geldi yarın gelin ücretsiz değişim yapacağız diye. Ertesi gün de ücretsiz değişim yapıldı.
Bende de 2011 evo var. Ben de servise gittim makineye bağladılar hata kodu verdi. Hata kodunu Fiat'a yolladılar akşam haber geldi yarın gelin ücretsiz değişim yapacağız diye. Ertesi gün de ücretsiz değişim yapıldı.
2011 Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic - Şehir içi 5.1 Litre/100 km. , şehir dışı 4.0 Litre/100 km.
Merhaba. bir an önce yetkili servise gidin. Allah göstermesin her an kaza yapabilirsiniz.
Konu ibrahimaydin tarafından (18/11/2015 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Eskişehir Birmottan arıza randevusu aldım, randevu günüm geldiğinde Ercan bey konu ile ilgilendi durumu anlattım, makineye bağladılar city arızası tespit edildi, city direksiyon değişim gerektiği söylendi. fabrika ile yazışma yapılmış değişimin fiat tarafından iyi niyet garantisi kapsamında gerçekleştirileceği, parça ellerinde olmadığı 1 gün kargo gelmesi için beklemem gerektiği söylendi. Dün itibarı ile aracımda city değişimi yapıldı ve akşam aracı teslim aldım. Herhangi bir ödeme yapmadım. City sorunu yaşayan arkadaşların önce fiat yetkili servislerine gitmeleri gerektiğini düşünüyorum.
2011 Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic - Şehir içi 5.1 Litre/100 km. , şehir dışı 4.0 Litre/100 km.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri