Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar ..

öncelikle geçmiş olsun.son zamanlarda bu ve konsoldaki airbag kabarması durumunu, stop buğulanmasını servis kabullenmiş durumda.Öncelikle aracınızı bilgisayara bağlayıp bakacaklar.teyit edecekler ve size bilgi verecekler.Normal city değişimi 2000Tl kadar...Talep edecekler.Israr edip, bu durumun kronik bir durum olduğunuzi, daha iki gün önce baş gösterdiğini, daha önceden bu sorunu yaşayanların olduğunu ve ücretsiz olarak değiştirdiklerini belirteceksiniz.Sonra size iyi niyet indirimi diye bir saçmalıkla gelecekler, 1000lira isteyecekler... Siz de bu durumun kronik fabrikasyon bir hata olduğunu, "iyileştirilmiş city modülü" diye bir parçanın varlığından haberdar olduğunuzu,aracın Kmsinin düşük olduğunu ve genel müdürlüğe mail atılmasını talep edeceksiniz.Netekim genel müdürlük,aracınızın Km'sine,kaza durumuma,hangi serviste ne işlem görmüş gibi detaylara bakarak size dönüş yapacak.Bazı servisler kabul ediyor,bazıları etmiyor.Bu yüzden kesin olumsuz cevap aldığınızda diğer servisi deneyin.Gerekirse diğer city değişen arkadaşlardan evrak toplayın elinizde bulunsun.Bir ara mahkeme evrağı, değişim evrağı vardı forumla araştırın, bulacaksınız.

Geçmiş olsun

C2105 cihazımdan gönderildi
Oncelikle zaman ayirip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim bugun zincirlikuyu birmot servise gittim sunu soylemek isterimki ilgilerinden son derece memnun kaldim gerekli yazismalarin yapilmasi icin benden sure talep ettiler bu hafta icine kadar bende tabiiki beklerim dedim simdi gelecek yaniti bekliyorum umarim muspet olurda bu sikintidan bir an once kurtulurum