Selam
Arkadaşım burada dediğinden bişey anlayamadım. CİTY zaten elektrikli direksiyon demek yani elektrikli direksiyonunda arıza varsa bu CİTY ARIZASIDIR. Sen sorduğun soruya kendi problemini yazıp cevap vermiş gibisin zannımca inşallah ben yanılmışımdırda anlattığını anlamada yoksa senin CİTY sisteminde arıza yoktur inşallah
öncelikle cevap veren herkese teşekkür ediyorum. aracı yeni aldım ben ve yol bilgisayarında direksiyonu kontrol ettirin yazıyordu forumdan arkadaşların tavsiye ettiği iki özel servise gittim ikiside elektrikli direksiyon kutusu arızalı dediler (masrafı ortalama 2000 tl civarında dediler çıkması 750 tl) bende ekspertiz yaptırdığım bayiyi aradım bulunduğum ildeki bayiyle temasa geçtim sonuç alamadım tofaş aradım ve bu mağduriyetimin giderilmesini istedim tofaş %50 sinin karşılanacağını söyledi bana aracın garantisi bitik tabi ama serviste arıza tespitinin yapılması gerektiğini söylediler servise gittim direksiyon kutusunu söküp bakmışlar bilgisayarda görünen hatayı silmişler tekrar bağlamışlar hata görünmemiş ustayla yol testinede çıktık tabi usta bana bu araca sanırım led döşenmiş zamanında voltaj düşüklüğüne sebep olmuş ondan olmuştur dedi. şuanda bir sıkıntı yok diyip göndereceği sırada aracı çalıştırdım aynı arıza uyarısını yeniden verdi hemen ustayı çağırdım gelip baktı oda bir anlam veremedi ben bir tofaşla görüşüp seni ararım dedi ne olacak bilmiyorum city arızası mı başka bir arıza mı bilmiyorum tabi ama dileğim fazla masraf çıkartmaması![]()
Sen sevmeyi bilmiyorsun DELİ DELİ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri