Alıntı TUNABOYLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün özkar fiat servisinden bi bayan aradı. Fiat onları aramıs ve garantiden yapamayacakalarını belirtmiş. Yüzde 50 bile vermediler anlıyacağınız. Nedeni ne diye sorduğumda ben bilmiyorum ama bakımları serviste yaptırmama olabilir dedi. Kapattım teli ve tekrar fiat müşteri hizmetleri aradım. Bu nası şey bu arıza kronik biçok insana ücretsiz değişim yapmışsınız mahkeme kararları hakem heyeti aklıma ne gelirse saydım. Son olarakta şimdi konuşmalarımız kayıt altına alınıyo dimi dedim evet dedi o zaman benim ve ailemin basına bişey gelirse bu sorun yüzünden sorumlusu tofaş-fiattır dedim.
Müşteri hizmetlerinden aramadılarmı? Müşteri hizmetlerini ilk aradığında çağrı merkezi çıkıyor bir kaç gün sonra temsilcilikten aranıyorsunuz. Son sözlerine gelince çok güzel olmuş sanırım fiatın kayıtları bu beddualarla doludur Şikayetvar - Tüketici Şikayetleri, Şikayetim var temsilcilikler tarafuından takip ediliyor ben oraya da yazmıştım hemen dönüş yaptılar bana birde onu denemeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun