merhabalar.CİTY ARIZA ışığı yandığında şaşırmıştım ,formda ve başka yerlerde araştırma yaptım.formdaki tüm kullanıcıların her konuda yardımını gördüm tüm yöneticilere ve puntoculara teşekkürler=). haziran ayında servise gitmeye karar verdim aracım 2006 1.4 fire active.2inci sahibiyim ve aracın ankara ağaçlı oto eskişehiryolu bayiiinden alındığını biliyordum.derdimi anlattım bilgisayardan sisteme bakacaklarını eğer çıkmazsa 2500 tl ücret karşılığında yapacaklarını söylediler.Bende bu konuda tüketici haklarının kararları olduğunu fiatın ücretsiz değişim yapmak zorunda olduğunu söyledim.SİSTEM şase numarasını yazmazsa yapabilecekleri bir şey olmadığını sistemdeki şase numaralarını italyanın verdiğini söylediler.Aracım 70binde ve önceki sahibi tarafından full servis bakımlı olduğundan avantaj olacağını söylediler.NEYSE Kİ sistemde görünen şase numaram sayesinde ellerinde başka müşteri için ayrılan fakat 2 haftadır gelmediği için bana nasip olan sistemi aracıma taktılar,aracımı yıkayıp teslim ettilerSELAMLAŞTIK ELİMİ KOLUMU SALLAYARAK ÇIKTIM=)
BENCE ÖNEMLİ OLAN ARACIN SERVİS BAKIMLI OLUP OLMADIĞIDIR. BUNUN BİR PAZARLAMA STRATEJİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
SERVİSE OLMADI MAHKEMEYE GİDİN =))))