54 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Artık punto almam. Nedenini lütfen okuyun?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

hakan bey tebrikler
    siz beni menfaat elde etmekle menfaatlerim doğrultusunda yazmakla suçluyorsunuz
    asıl siz menffatleriniz doğrultuunda buradasınız
    direksiyonunuz arıza yapana kadar neden forumda yoktunuz bir tek satır mesajınız yoktu
    şimdi 14-15 mesajınız var hepsi direksiyon arızanızla ilgili
    neden
    çünki menfaatiniz var direksiyonunuzu ücretsiz değiştireceksiniz ya buradan bir şeyler kapıp
    menfaatleriniz çıkarlarınız doğrultusunda hakl kazanacaksınız ya avucunuzu yalarsınız
    ben burada 5 yıldır gece gündüz demeden herkese yardımcı olmaya çalışayım yetmedi birde moderatörlük görevi yapayım üstelik bunları tek kuruş kazanç elde etmeden yapayımk
    sonra senin gibi kendini bilmez biri gelsin menfaatin var diye mesaj yazsın
    affedersiniz ama sizin daha çıkarttığınız bilmem ne denize varmadı lütfen haddinizi bilin
    daha fazla kırıcı olmak istemiyorum konu hakkında yorumumu yapmışım herkes de farklı yorum yapabilir bunada engel koyamam tıpkı benim yorumuma koyamayacağınız gibi
    saygılar

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

2. Bu mesajı için 3 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

hakan demir
    hakanfatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 8

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan bey tebrikler
    siz beni menfaat elde etmekle menfaatlerim doğrultusunda yazmakla suçluyorsunuz
    asıl siz menffatleriniz doğrultuunda buradasınız
    direksiyonunuz arıza yapana kadar neden forumda yoktunuz bir tek satır mesajınız yoktu
    şimdi 14-15 mesajınız var hepsi direksiyon arızanızla ilgili
    neden
    çünki menfaatiniz var direksiyonunuzu ücretsiz değiştireceksiniz ya buradan bir şeyler kapıp
    menfaatleriniz çıkarlarınız doğrultusunda hakl kazanacaksınız ya avucunuzu yalarsınız
    ben burada 5 yıldır gece gündüz demeden herkese yardımcı olmaya çalışayım yetmedi birde moderatörlük görevi yapayım üstelik bunları tek kuruş kazanç elde etmeden yapayımk
    sonra senin gibi kendini bilmez biri gelsin menfaatin var diye mesaj yazsın
    affedersiniz ama sizin daha çıkarttığınız bilmem ne denize varmadı lütfen haddinizi bilin
    daha fazla kırıcı olmak istemiyorum konu hakkında yorumumu yapmışım herkes de farklı yorum yapabilir bunada engel koyamam tıpkı benim yorumuma koyamayacağınız gibi
    saygılar
    peki sana şunu soruyorum yukarıda arkadasın da belirttiği gibi bunun birçok örneği var. hatalı olan mal gizli ayıplı mal veya ayıplı mal sayılır. bu konuda verilmiş bir kararda var. diyelim karar yersiz. fiat 2009 da bu tip otoların bağzılarını servise çağırarak ücretsiz değilştirmiş. ki beni bu konuda ne arayan oldu servisten ne bilgi veren.madem ki böyle sorun var neden müşteri seçerek araçları servise çağırıyor?
    hadi bunu da geçtim. ara fiat ı fiat punto 2003-2006 torsiyon burcu sor. verirlerse dünyanın en yalancı adamı benim. ve bundan sonra şunu da yap. diğer herhangi piyasada bulunan bir aracın servisine git ve torsiyon burcunu sor. eğer yok bizde torsiyon burcunu satmıyoruz derlerse aracımı sana bağışlıyacağım.torsiyon burcu 30 tl piyasada. fakat fiat komple dingili satıyor sana bu da 1600 tl civarında. nasıl kazık ama değilmi? fiat ın uluslararsı parça listesinde bulunan bu parçayı türkiye de satmıyor. sizce neden? komple dingili alın da aklınız başınıza gelsin diye.
    gelelim menfaat konusuna. yasal olarak ve fiatta bunu kabul ederek 2006 öncesi araçlarında servo motor arızası olduğunu kabul etmiş. bende hakkım olarak bunun değişmesini talep ediyorum. bunda menfaatim ne söylermisin?

foruma da bunları yazmamın sebebine ve üye olmamın sebebine gelince.bu arızayı yaşayanlara bilgi vermek, dünyada bu işlerin nasıl şekillendiğiini anlatmak, fiatın müşteriye ne gözüyle baktığını göstermek için buraya bu konuyu yazdım. yoksa işim sadece dreksiyon motoru olsaydı torsiyon takozlarını forumda yazmazdım. amacım fiat ın hangi kalitede çalıştığını tüm herkese göstermek.anlamadığım konu ben bunları ispat ederim diyorum , eğer sen bunlar yalan sen yalan söylüyorsun diyorsan dediklerimi git servise sor...