Alıntı saint-4756 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle geçmiş olsun.Bence ucuz atlatmışsınız,Allah kaza bela vermesin...sizin için ufak çaplı bir araştırmam oldu ;sorunun daha çok 2006 gp'lerde olduğu,servise gelen müşterilerin çoğunun araçlarını city modunda bıraktıklarından dolayı süreç devam ettikçe böyle kitlenmeler olduğu,araçlarını kullanmadıklarında city modunu kapalı tutmaları gerektiği söylenmiş.böyle durumlarda aracı stop edip en az 20 saniye(el kitapçıklarında 20 saniye beklenmeli diye geçiyor) beklenmeli ve ilk servise gidilmesi gerektiği söylenmiş...Büyük geçmiş olsun, yüksek süratlerde dikkat edin.....
Teşekkürler yardımınız için. yanlız şöyle bir durum var City modundan nefret ediyorum. City modunu hiç açmadığım kapalı olduğu halde bu kilitlenmeler meydana geliyor. Eski aracım sağolsun hidrolik olduğu halde bana sert direksiyon kullanmayı alışkanlık haline getirtti. Şimdi hidrolik olmayan direksiyonları bile avuç içiyl çevirebiliyorum. City modunun açık olmasıyla alakası yok sanırım. Vadesi dolmuş .. Bir sonuç çıkarsa forum aracılığıyla paylaşacağım zaten.

hayırlı akşamlar