Alıntı miharbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar, Bu arıza birgün herkesin başına gelebilir, benim başıma 3 yıl önce geldi ve o zaman yüklü bir para vermiştim. Ama işin peşini bırakmadım ve bu forumda Aydın beyin eklediği karar örneğini emsal gösterip hakem heyetine başvurdum ve kazandım. Umarım sizlerede faydası olur.
Merhabalar,
öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. 2006 Grande Punto model aracım var. Dün otobana çıkmak üzereyken direksiyonun sol tarafından tık tık sesleri gelmeye başladı ve direksiyon kısa süreliğine kilitlendi. Otoyola girmekten korktum ve servise giderken ses artmaya başladı ve direksiyon tamamen kilitlendi ve döndürülemez hale geldi. Neyse ki zor zor kenara çekebilmiştim. Otoyolda bu sorun başıma gelseydi veya şehir içinde temkinli kullanmasaydım sonuç kötü olabilirdi.

Tüketici mahkemelerine nasıl bir yazı yazdınız? Yazı yazmadan önce servisle görüşüp daha önce alınan böyle bir emsal karar var dediniz mi? Dediyseniz tepkileri nasıldı? Elinizdeki ilgili evrakları paylaşabilirseniz sevinirim çünkü bayram öncesi 2500 TL civarı masraf çıktı. teşekkür ederim.