Arkadaşlar öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım ankarada oturuyorum ve aracı almaya kuş adasına gittim satıcının anlatımı doğrultusunda gittim sıkıntı yoktu telefonda anlattığına göre ama orda araca baktırdığımda direksiyon ağrızası çıktı vede oşekilde kabullenerek aracı aldım. Burdan takipler yaparak çok şükür bi çok gp sıkıntımı atlattım bunlardan en önemliside 1 ay önce bu arızalı punto ile başladı. sanayiyle içli dışlı biri olarak sanayide gezmediğim yer kalmadı onarım için şaşmazda bir usta yapıyo felan ama garantisizmiş dendi hiç ustaya dahi gitmedim buradan yaptığım araştırmalar neticesinde fiat ı arayarak durumumu anlattım vede beni macunköt birmot fiat servisine yönlendirdiler orda gerekle inceleme yapıldı vede aracın direksiyonunun iyi niyet çerçevesinde ücretsiz değişimini kabul edip yaptırdılar.
araç 2007 mode 98.000 km de ben 3. sahibiyim vede aldıktan 2 hafta sonra başvuru yaptım yani kaçıncı kullanıcı olduğunuz önemli değil.
Aracım 2007 den 2013 e kadar servis bakımlı sadece son 1 sene bakımlar dışarda yapılmış
Bana onarımın neden ücretsiz olduğu söylenmedi ama servis bakımlı olduğu için büyük ihtimalle.Eğer sizdede aynı sıkıntı var ise kesinlikle ilk olarak fiat ile görüşün daha sonrasında sanayide çare aramaya başlayın tekrardan herkeze teşekkürler.
Bu arada aracımda sağ göğüs hava yastığı kabarması vardı sağolsun aldıktan sonra çatladıda direksiyon değişirken onuda şikayetim arasında yer verdim çünkü oda bir krpnik arıza ama onu kabul etmediler iyi niyet çerçevesinde o kabul olmadı