selamünaleyküm arkadaşlar
city direksiyon arızası için dün fiat yetkili servisine gittim city arızası oludğu söylendi ve city arızası için 2010 yılı kasım ayında başka bir yetkili servisten citynin değiştiğini söylediler ancak arac 2006 model olduğu için garanti kapsamında değil biz iyi niyet çerçevesinde sorgulayalım tofaştan eğer onay gelirse girer garantiye denildi ve 10 dakika sonra malesef garantiyi tofaş kabul etmiyor dediler..
bende tofaş müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı yaptım size dönüş yapacağız dediler ve bu gün aradılar kısaca %25 i jest olarak biz karşılarız başkada bişi yapamayız çünkü araç 2006 model garantisi bitmiş ve yetkili servise düzenli gitmemişsiniz dedi aracım 95 binde ve en son 66 binde gitmiştim yetkili servise ve 100 bin bakımı için tekrar gittim adama herhangibir sorun olmadığı için servise gitmedim normal bakımı geldi ve şimdi gittim dedim ama yok servise 80 bin bakımını yaptırmamışsınız dedi kardeşim 80 binde servise gitseydim bu arıza garantiye girecekmşydi diye sorduğumda hayır %25 jest olacaktı dedi... gelde çıldırma arkadaş kısacası yapacağımız en son bu dedi bende kabul etmiyorum dedim yasal yoldan hakkımı arayuacağımı soyledim
arkadaşlar bu cıty ortalama 2 yılda ıkıncı arızası. değişmiş ve tekrar aynı sorun ..
sonuna kadar gideceğim inşallah ama yardımcı olursanız sevinirim yapılması gerekenler için..